2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Belföld

Szavazzon! Melyik magyar szépség legyen a Wizz nagykövete?

Egészen különleges szavazást indított el a Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága. A 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazás végén kiderül, ki képviseli majd a légitársaságot két éven keresztül. Hazánkban az utolsó megmérettetésen kilenc gyönyörű lányra teheti le bárki a voksát.

A Wizz Air utasai és online követői június 9-én délig szavazhatnak a Wizz Air Facebook-oldalán elérhető alkalmazás segítségével, melyben 83 döntőbe jutott jelölt közül választhatják ki minden ország nagyköveteit. Három nagykövet képviseli azokat az országokat, ahol a Wizz Air több bázist is működtet, míg az egy bázissal rendelkező országokból két-két nagykövetet választanak. Magyarországon nyolc budapesti és egy debreceni jelölt jutott döntőbe.


Láthatóan Szonja, Eszter, Dominika, Erika, Ivett, Zsanett, Nikolett, Eszti és Anna már most büszkék lehetnek, hiszen szépségükkel a döntőig jutottak. Nem mellékesen a lányoknak igazán helyén van az eszük is, hiszen akad köztük olyan is, aki a mai napig önkéntes boncmesterként tevékenykedik, miközben főállású légiutas-kísérőként lesi az utasok kívánságait.

A magyar szépségekre a Wizz Air közösségi oldalán szavazhatnak az olvasóink is, akiknek a döntésén múlik, ki képviselje hazánkból a légitársaságot két éven keresztül.

Kapcsolódó Cikkek

 • 2,5 milliárdot kap az idegtudományi intézet

  2,5 milliárdot kap az idegtudományi intézet

  Két és fél milliárd forint állami támogatásból újul meg az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet az Egészséges Budapest Program keretében – jelentette be László Tamás országgyűlési képviselő az intézményben tartott sajtótájékoztatóján.

 • Budapesten lesz a Michelin-díjátadó

  Budapesten lesz a Michelin-díjátadó

  Hatalmas siker! Magyarország fővárosában, Budapesten tartják márciusban a gasztronómiai világ egyik legnagyobb eseményét, a Michelin-díjátadót.

 • 11 évet is kaphat a zuglói gázoló

  11 évet is kaphat a zuglói gázoló

  Ma kezdődik a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a zuglói gázoló néven elhíresült T. Klára büntetőpere. A 25 éves nő 2016 novemberében gázolt halálra egy 86 éves bácsit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

 • Kitilthatják Magyarországról Sorost

  Kitilthatják Magyarországról Sorost

  Olyan javaslatot tárgyal a kormány ma, amely akár Soros György kitiltását is lehetővé teszi Magyarországról – értesült az Origo. Információjukat az támasztja alá, hogy tegnap Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette: a párt országos választmánya politikai határozatban ítéli el a Soros-tervet, és felszólították a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel annak végrehajtása ellen.