2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Belföld

Szavazzon! Melyik magyar szépség legyen a Wizz nagykövete?

Egészen különleges szavazást indított el a Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága. A 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazás végén kiderül, ki képviseli majd a légitársaságot két éven keresztül. Hazánkban az utolsó megmérettetésen kilenc gyönyörű lányra teheti le bárki a voksát.

A Wizz Air utasai és online követői június 9-én délig szavazhatnak a Wizz Air Facebook-oldalán elérhető alkalmazás segítségével, melyben 83 döntőbe jutott jelölt közül választhatják ki minden ország nagyköveteit. Három nagykövet képviseli azokat az országokat, ahol a Wizz Air több bázist is működtet, míg az egy bázissal rendelkező országokból két-két nagykövetet választanak. Magyarországon nyolc budapesti és egy debreceni jelölt jutott döntőbe.


Láthatóan Szonja, Eszter, Dominika, Erika, Ivett, Zsanett, Nikolett, Eszti és Anna már most büszkék lehetnek, hiszen szépségükkel a döntőig jutottak. Nem mellékesen a lányoknak igazán helyén van az eszük is, hiszen akad köztük olyan is, aki a mai napig önkéntes boncmesterként tevékenykedik, miközben főállású légiutas-kísérőként lesi az utasok kívánságait.

A magyar szépségekre a Wizz Air közösségi oldalán szavazhatnak az olvasóink is, akiknek a döntésén múlik, ki képviselje hazánkból a légitársaságot két éven keresztül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök

    Meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök

    Zavarhatják a különböző vezeték nélküli ipari, nagy teljesítményű wifieszközök vagy biztonsági kamerák képét vezeték nélkül továbbító berendezések a meteorológiai radarok működését, amelyek emiatt nem képesek helyesen jelezni egy vihart a légi irányítóknak, a külföldi meteorológiai szolgálatoknak vagy a tömegmédiumoknak – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága hétfőn az MTI-vel.

  • Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.