EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Belföld

Szavazzon! Melyik magyar szépség legyen a Wizz nagykövete?

Egészen különleges szavazást indított el a Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága. A 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazás végén kiderül, ki képviseli majd a légitársaságot két éven keresztül. Hazánkban az utolsó megmérettetésen kilenc gyönyörű lányra teheti le bárki a voksát.

A Wizz Air utasai és online követői június 9-én délig szavazhatnak a Wizz Air Facebook-oldalán elérhető alkalmazás segítségével, melyben 83 döntőbe jutott jelölt közül választhatják ki minden ország nagyköveteit. Három nagykövet képviseli azokat az országokat, ahol a Wizz Air több bázist is működtet, míg az egy bázissal rendelkező országokból két-két nagykövetet választanak. Magyarországon nyolc budapesti és egy debreceni jelölt jutott döntőbe.


Láthatóan Szonja, Eszter, Dominika, Erika, Ivett, Zsanett, Nikolett, Eszti és Anna már most büszkék lehetnek, hiszen szépségükkel a döntőig jutottak. Nem mellékesen a lányoknak igazán helyén van az eszük is, hiszen akad köztük olyan is, aki a mai napig önkéntes boncmesterként tevékenykedik, miközben főállású légiutas-kísérőként lesi az utasok kívánságait.

A magyar szépségekre a Wizz Air közösségi oldalán szavazhatnak az olvasóink is, akiknek a döntésén múlik, ki képviselje hazánkból a légitársaságot két éven keresztül.

Kapcsolódó Cikkek