EUR: 307,04 Ft
CHF: 281,49 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Sport

Széles hetek óta kómában van, súlyos az állapota

A Lokál majd egy hónapja, a debreceni országos úszóbajnokság közben értesült arról, hogy Széles Sándor, aki többek között az olimpiai bajnok Gyurta Dániel korábbi edzője, súlyos állapotban kórházba került. Nos, azóta nem sok hírt kaptunk a kitűnő szakember egészségi állapotáról. A Nemzeti Sport legfrissebb információi szerint Széles azóta is kómában fekszik, állapota stabil, de nagyon súlyos.

Mint ismert, Széles Sándor évekig alkoholproblémákkal küszködött, a 2015-ös kazanyi vb-ről súlyos állapotban szállították haza, és sokan már le is mondtak róla, ám a gondos kezelésnek és akaraterejének köszönhetően talpra állt. Igaz – a fentiek ismeretében aligha véletlenül –, elvesztette korábbi tanítványait, és klubja, az Újpest sem akart tovább dolgozni vele. Sós Csaba szövetségi kapitány ugyan megpróbált kilincselni egykori sporttársa és kollégája érdekében, ám nem sikerült gyorsan és megnyugtatóan rendezni a helyzetét, valószínűleg ezért fordult ismét az italhoz. Március elején elesett, és egy darabig ugyan képes volt a vizsgálóban kommunikálni, de később hirtelen elájult, és utána nem is tért magához.

Azóta semmilyen hiteles információt nem lehetett szerezni a szakember állapotáról, így csak reménykedhetünk benne, hogy javulni fog.

Kazany, 2015. július 31.
Széles Sándor (b) és Kovácshegyi Ferenc edzők a magyar úszóválogatott edzésén a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. július 30-án.
MTI Fotó: Kovács Anikó

Kapcsolódó Cikkek

 • Mourinho: Még mindig én vagyok a legjobb!

  Mourinho: Még mindig én vagyok a legjobb!

  Újra ragyog José Mourinho csillaga. A Manchester United 2-0-ra verte az Ajaxot az Európa Liga döntőjében, s ezzel nem csupán a csapat gyűjteményéből hiányzó trófeát szerezte meg, de a BL-indulás jogát is.

 • Aranymeccs a Bozsik Stadionban

  Aranymeccs a Bozsik Stadionban

  Szombaton igazi csúcsrangadóval zárul az NB I 2016–17-es szezonja, hiszen a listavezető Honvéd fogadja hazai pályán a második Videoton csapatát.

 • BL-döntővel avatják a Duna Arénát

  BL-döntővel avatják a Duna Arénát

  A hétvégén felavatják a Duna Arénát, „leánykori nevén” Dagály uszodát. A hivatalos megnyitón már túl vagyunk, de ezúttal élesben vizsgázik a létesítmény: Európa legjobb hat vízilabda-klubcsapata mérkőzik egymással.