2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Sport

Szélesi csak a lelátóról nézheti U17-es csapatát

Szélesi Zoltán nem ülhet a kispadon a mai, a világbajnoki részvételt jelentő ötödik hely megszerzéséről döntő mérkőzésen.

Az U17-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzőjét egy meccsre tiltotta el az Európai Labdarúgó-szövetség, mert a törökök elleni, 1-0-ra elveszített negyeddöntőben reklamált, s ezért a lelátóra küldte a játékvezető. A franciák elleni sorsdöntő találkozót ma délben, Zágrábban vívják. A két együttes csoportköri találkozóján 3-2-es magyar győzelem született. Az akkori kezdőcsapatból sárga lapok miatt nem játszhat Csonka András és Majnovics Martin, illetve Szoboszlai Dominik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Valverde az egekig magasztalja Messit

  Valverde az egekig magasztalja Messit

  Mint tudjuk az FC Barcelona 5-0-ra legyőzte a Betis csapatát a hétvégén, a meccs után pedig a katalánok edzője, Ernesto Valverde mondott a szép szavakat Lionel Messire.

 • Leekens: Nem az eredmény lesz a legfontosabb

  Leekens: Nem az eredmény lesz a legfontosabb

  Hazai pályán mutatkozhat be Georges Leekens szövetségi kapitány, ugyanis a magyar labdarúgó-válogatott Kazahsztánnal és Skóciával játszik felkészülési mérkőzést márciusban.

 • Iványi Károly, a váci aranykor elnöke: A 94-es bajnokcsapattal most is maradandót tudnánk alkotni!

  Iványi Károly, a váci aranykor elnöke: A 94-es bajnokcsapattal most is maradandót tudnánk alkotni!

  Bár semmilyen sportszakmai múlttal nem rendelkezett, a váci futball aranykora fűződik Iványi Károly nevéhez. Az egykori váci elnök a magyar futballal foglalkozó mifocink.com új riportsorozatában  beszélt arról, hogyan alakult ki a váci aranycsapat, mennyiből csináltak bajnokcsapatot, mennyit kerestek a játékosok, hogyan élte meg, hogy tíz sikeres év után lényegében puccsal leváltották, mit érzett, amikor utána mindenféle szerencselovagok tönkretették azt, amit ő és kollégái  megpróbáltak  felépíteni.