EUR: 308,10 Ft
CHF: 266,21 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Sport

Szepesi Niki: A kabinszex engem is kiakasztott

Újabb szexbotrány tépázta meg a nemrégiben megújult Magyar Úszószövetség hírnevét. A debreceni ob-n titokban felvételt készítettek az öltözőkabinban szexszelő tini úszópárról, és a filmet az internetre is feltették.

 Az „alkotást” rövid ideig el lehetett érni a legnagyobb videómegosztón, ám mivel személyiségi jogok megsértéséről volt szó – a „főszereplő” nem tudott a filmről, így nem is járulhatott hozzá a közzétételéhez –, gyorsan lekerült onnan, igaz, a fullank.hu-n később is elérhető volt. Állítólag a Jövő SC 16 éves és a Darnyi TSC 17 éves úszóját örökítette meg mobiljával a Hód Úszó SE 19 éves fiatalja.

– Nem találok szavakat – mondta az üggyel kapcsolatban az Eb-bronzérmes, többszörös magyar bajnok Szepesi Nikolett, aki a néhány évvel korábban megjelent Én, a szexmániás című könyvében nyíltan beszél az uszodai világ intim titkairól. – Azért ilyesmi nem történt az én időmben, legalábbis filmet nem készítettek róla, vagy ha igen, azt nem tették közszemlére az interneten. Ez a kabinszex engem is kiakasztott…
A ma már gyerekek úszásoktatásával foglalkozó korábbi hátúszó nem igazán kíséri figyelemmel sportága eseményeit, főleg hogy az uszodai szennyest kiteregető könyvének megjelenése után mindennek elmondták. Pedig a debreceni videó megjelenése után szinte ártatlan játszadozásnak tűnnek az ő – meg nem filmesített – sztorijai.
– Számomra elismerést jelentett, amikor egy szülő azért hozta hozzám a gyerekét úszni tanulni, mert biztos volt benne, hogy nálam nem lesz semmi baja – folytatta Niki. – Mellesleg az a legszomorúbb ebben, hogy sok tehetséget távol tart az uszodától az a bánásmód, amelyről korábban én is írtam, és sokan nemhogy versenyezni, de úszni sem tanulnak majd meg a botrányok miatt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

  • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!