2018. január 24., szerda
Timót

Sport

Szepesi Niki: A kabinszex engem is kiakasztott

Újabb szexbotrány tépázta meg a nemrégiben megújult Magyar Úszószövetség hírnevét. A debreceni ob-n titokban felvételt készítettek az öltözőkabinban szexszelő tini úszópárról, és a filmet az internetre is feltették.

 Az „alkotást” rövid ideig el lehetett érni a legnagyobb videómegosztón, ám mivel személyiségi jogok megsértéséről volt szó – a „főszereplő” nem tudott a filmről, így nem is járulhatott hozzá a közzétételéhez –, gyorsan lekerült onnan, igaz, a fullank.hu-n később is elérhető volt. Állítólag a Jövő SC 16 éves és a Darnyi TSC 17 éves úszóját örökítette meg mobiljával a Hód Úszó SE 19 éves fiatalja.

– Nem találok szavakat – mondta az üggyel kapcsolatban az Eb-bronzérmes, többszörös magyar bajnok Szepesi Nikolett, aki a néhány évvel korábban megjelent Én, a szexmániás című könyvében nyíltan beszél az uszodai világ intim titkairól. – Azért ilyesmi nem történt az én időmben, legalábbis filmet nem készítettek róla, vagy ha igen, azt nem tették közszemlére az interneten. Ez a kabinszex engem is kiakasztott…
A ma már gyerekek úszásoktatásával foglalkozó korábbi hátúszó nem igazán kíséri figyelemmel sportága eseményeit, főleg hogy az uszodai szennyest kiteregető könyvének megjelenése után mindennek elmondták. Pedig a debreceni videó megjelenése után szinte ártatlan játszadozásnak tűnnek az ő – meg nem filmesített – sztorijai.
– Számomra elismerést jelentett, amikor egy szülő azért hozta hozzám a gyerekét úszni tanulni, mert biztos volt benne, hogy nálam nem lesz semmi baja – folytatta Niki. – Mellesleg az a legszomorúbb ebben, hogy sok tehetséget távol tart az uszodától az a bánásmód, amelyről korábban én is írtam, és sokan nemhogy versenyezni, de úszni sem tanulnak majd meg a botrányok miatt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Babos elődöntőt játszhat párosban

  Babos elődöntőt játszhat párosban

  Melbourne lett a magyar teniszezők kedvenc városa. Babos Tímea női párosban a négy, vegyes párosban pedig a nyolc közé jutott, s persze ott van Fucsovics Márton is, akit Roger Federer állított meg a negyedik körben.

 • Videóbíró segít az oroszországi vb-n

  Videóbíró segít az oroszországi vb-n

  Videóbíró segíti a játékvezetők munkáját a nyári, oroszországi futball-vb-n. Alkalmazása annyira biztos, hogy már a szponzort keresik, akinek az emblémáját a visszajátszásnál lehet majd látni.

 • Beteljesült álmok

  Beteljesült álmok

  Tudjuk, hogy a futballisták nem túl bonyolult lelket és ez ismét bebizonyosodott Alexis Sánchez és Henrikh Mkhitaryan esetében is, akiknek beteljesült a gyerekkori „álmuk”.

 • Vége! Nadal feladta

  Vége! Nadal feladta

  A világelső Rafael Nadal feladta negyeddöntős mérkőzését kedden a horvát Marin Cilic ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.