EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 22., vasárnap
Előd

Sport

Szexbotrányok a közgyűlés előtt

Mindennapi úszóbotrányunk újra megadatott nékünk. A debreceni ob kabinszexe után egy válogatott úszónőről tavaly készült intim fotókból akartak jó pénzt csinálni.

A válogatott úszólányról és párjáról készült intim felvételekkel házal néhány gátlástalan és pénzéhes ismeretlen. Az újabb „ügyet” sem lenyelni, sem kiköpni nem tudja a szövetség, és a szalagcímeket olvasva arra gondolhatunk, hogy erkölcsi fertő az uszodai világ. Mintha régebben nem estek volna egymásnak az öltözőben, a liftben vagy a trafóházban a fiatalok… Igaz, azokról nem készültek olyan – engedély nélküli – felvételek, amelyek nyilvánosságra hozatalával királyt, királyokat akartak csinálni. Mert joggal élhetünk a gyanúperrel, hogy nem véletlenül pattantak ki ezek az ügyek most, a Magyar Úszó Szövetség május 21-i tisztújító közgyűlése előtt.

Mindenesetre a szövetség elnöke, Bienerth Gusztáv a MÚSZ honlapján és a Facebookon videóüzenetben reagált a történésekre, amelyben kifejti, hogy minden egyes ügyet alaposan ki fognak vizsgálni. Azonban a hetente nyilvánosságra hozott, néha évekkel korábbi eseményeket felmelegítő esetek alig két hónappal a budapesti vb rajtja előtt leginkább arra jók, hogy megzavarják a sportolókat. Akik így a század- és ezredmásodpercek helyett a pikáns felvételekre koncentrálnak.

A Lokál megkereste az ORFK-t is az esetleges vizsgálattal kapcsolatban, ám Gál Kristóf szóvivő szerint az ügyben a rendőrség nem folytat nyomozást.

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.