2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb Tatabánya

Színesebb lett a város

Ismét muskátlit osztott az Árpád téren Schmidt Csaba. Tatabánya polgármestere azzal a céllal tartotta meg hagyományos akcióját, hogy tovább színesedjen a város.

– Évről évre nagy gondot fordítunk arra, hogy a tavasz beköszöntével virágba boruljon a város: kezdjük a tulipánok kiültetésével, majd egynyári virágokkal díszítjük fel tereinket, parkjainkat, de színpompa fogadja az autósokat is az utak mentén – fogalmazott a városvezető. – Mindig biztatjuk a tatabányaiakat, hogy csatlakozzanak hozzánk a városszépítő munkában, és ehhez nyújtunk immár hagyományosan egy kis segítséget az ajándék muskátlikkal. Remélem, mindenki örömét leli ezekben a virágokban, és együtt még színesebbé, szebbé tehetjük Tatabányát.


A virágosztásra jelentkező városiak egytől egyig kiváló ötletnek tartották a kezdeményezést.

– Ezektől a muskátliktól is szebb, virágosabb lesz a város – hangsúlyozta Salamon Zsolt, aki feleségével érkezett az Árpád térre. – Önmagában ez a mennyiség természetesen nem elég, azonban remek motiváció és kiindulópont lehet. Egy-egy lakás vagy családi ház ablakait mindenképpen feldobja néhány muskátli.

Az idén mintegy 120 ajándék muskátli talált gazdára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.