EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Tatabánya

Színesebb lett a város

Ismét muskátlit osztott az Árpád téren Schmidt Csaba. Tatabánya polgármestere azzal a céllal tartotta meg hagyományos akcióját, hogy tovább színesedjen a város.

– Évről évre nagy gondot fordítunk arra, hogy a tavasz beköszöntével virágba boruljon a város: kezdjük a tulipánok kiültetésével, majd egynyári virágokkal díszítjük fel tereinket, parkjainkat, de színpompa fogadja az autósokat is az utak mentén – fogalmazott a városvezető. – Mindig biztatjuk a tatabányaiakat, hogy csatlakozzanak hozzánk a városszépítő munkában, és ehhez nyújtunk immár hagyományosan egy kis segítséget az ajándék muskátlikkal. Remélem, mindenki örömét leli ezekben a virágokban, és együtt még színesebbé, szebbé tehetjük Tatabányát.


A virágosztásra jelentkező városiak egytől egyig kiváló ötletnek tartották a kezdeményezést.

– Ezektől a muskátliktól is szebb, virágosabb lesz a város – hangsúlyozta Salamon Zsolt, aki feleségével érkezett az Árpád térre. – Önmagában ez a mennyiség természetesen nem elég, azonban remek motiváció és kiindulópont lehet. Egy-egy lakás vagy családi ház ablakait mindenképpen feldobja néhány muskátli.

Az idén mintegy 120 ajándék muskátli talált gazdára.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.