EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Egyéb Tatabánya

Színesebb lett a város

Ismét muskátlit osztott az Árpád téren Schmidt Csaba. Tatabánya polgármestere azzal a céllal tartotta meg hagyományos akcióját, hogy tovább színesedjen a város.

– Évről évre nagy gondot fordítunk arra, hogy a tavasz beköszöntével virágba boruljon a város: kezdjük a tulipánok kiültetésével, majd egynyári virágokkal díszítjük fel tereinket, parkjainkat, de színpompa fogadja az autósokat is az utak mentén – fogalmazott a városvezető. – Mindig biztatjuk a tatabányaiakat, hogy csatlakozzanak hozzánk a városszépítő munkában, és ehhez nyújtunk immár hagyományosan egy kis segítséget az ajándék muskátlikkal. Remélem, mindenki örömét leli ezekben a virágokban, és együtt még színesebbé, szebbé tehetjük Tatabányát.

A virágosztásra jelentkező városiak egytől egyig kiváló ötletnek tartották a kezdeményezést.

– Ezektől a muskátliktól is szebb, virágosabb lesz a város – hangsúlyozta Salamon Zsolt, aki feleségével érkezett az Árpád térre. – Önmagában ez a mennyiség természetesen nem elég, azonban remek motiváció és kiindulópont lehet. Egy-egy lakás vagy családi ház ablakait mindenképpen feldobja néhány muskátli.

Az idén mintegy 120 ajándék muskátli talált gazdára.

Kapcsolódó Cikkek