2017. november 19., vasárnap
Erzsébet

Program

Sztárokat visznek a gyerekeknek

Különleges gyermeknapot varázsol fogyatékossággal élő gyermekeknek a Teqball és a Mozdulj! Egyesület csapata.

Az iskolások megismerkedhetnek a világszerte nagy népszerűségnek örvendő sporteszközzel, a Teqballal. Hírességekkel, népszerű sportolókkal játszhatnak együtt, felejthetetlen gyermeknapi élményt nyújtva nekik. Különféle játékokat próbálhatnak ki a gyerekek és természetesen egy kis megvendégelés is várja őket.
Fradi-Újpest rangadó ezen a napon is lesz, hiszen a csapatok 2-2 játékosa teqballban méri majd össze ügyességét, gyorsaságát és tudását. A négy mindenre elszánt játékos pedig nem más lesz, mint Lisztes Krisztián, Telek András, Véber György és Szlezák Zoltán.


Az esemény időpontja és helyszíne :
2017. május 19. (péntek), 14.00- 16.00 óra
Docler Irodaház – Budapest X. kerület, Expo tér 5-7.

A gyereknapi rendezvényre kilátogatók találkozhatnak majd Köböl Anitával, a TV2 műsorvezetőjével, Lévay Petrával, aki Magyarország első női paratriatlon Európa bajnoka lett, és 2016-ban elnyerte az év női sportolója címet paratriatlon sportágban. De ott lesz még Madár Vera is, a Jóban Rosszban sorozatban megismert színésznő, Czanik Balázs, fitness edző, a Capoeira aerobic megalkotója is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Új helyen a Belvárosi Közösségi Tér

  Új helyen a Belvárosi Közösségi Tér

  Belváros önkormányzata átadta a nyugat-európai színvonalú, műemléképületben kialakított Belvárosi Közösségi Tér helyiségeit. Mostantól közel 600 négyzetméteren foglalkozhatnak majd az intézmény szakemberei a családokkal, és mindenkit várnak majd a különleges eszközökkel és játékokkal felszerelt Baba-Mama kávézóban.

 • Emeli Sandé Budapesten!

  Emeli Sandé Budapesten!

  Emeli Sandé világhírű brit soul és R&B énekesnő és dalszerző először ad koncertet Budapesten. A magyar rajongók 2018.

 • A Honeybeast Symphoney az Art moziban

  A Honeybeast Symphoney az Art moziban

  A csapat a tavalyi, Erkel Színházban tartott nagy sikerű Symphoney koncertjével országos turnéra indult, ami hét nagyvárost érint, köztük december 2-án Zalaegerszeget is.