EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Program

Sztárokat visznek a gyerekeknek

Különleges gyermeknapot varázsol fogyatékossággal élő gyermekeknek a Teqball és a Mozdulj! Egyesület csapata.

Az iskolások megismerkedhetnek a világszerte nagy népszerűségnek örvendő sporteszközzel, a Teqballal. Hírességekkel, népszerű sportolókkal játszhatnak együtt, felejthetetlen gyermeknapi élményt nyújtva nekik. Különféle játékokat próbálhatnak ki a gyerekek és természetesen egy kis megvendégelés is várja őket.
Fradi-Újpest rangadó ezen a napon is lesz, hiszen a csapatok 2-2 játékosa teqballban méri majd össze ügyességét, gyorsaságát és tudását. A négy mindenre elszánt játékos pedig nem más lesz, mint Lisztes Krisztián, Telek András, Véber György és Szlezák Zoltán.

Az esemény időpontja és helyszíne :
2017. május 19. (péntek), 14.00- 16.00 óra
Docler Irodaház – Budapest X. kerület, Expo tér 5-7.

A gyereknapi rendezvényre kilátogatók találkozhatnak majd Köböl Anitával, a TV2 műsorvezetőjével, Lévay Petrával, aki Magyarország első női paratriatlon Európa bajnoka lett, és 2016-ban elnyerte az év női sportolója címet paratriatlon sportágban. De ott lesz még Madár Vera is, a Jóban Rosszban sorozatban megismert színésznő, Czanik Balázs, fitness edző, a Capoeira aerobic megalkotója is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  A nagy fogyás: életmódváltó példaképek kerestetnek! Magyarország Európa legtúlsúlyosabb országa, évente több mint egymillió személy próbálkozik meg testsúlycsökkentéssel, de túlnyomó többségük nem tud tartós eredmény elérni.

 • Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  November 2-án mutatják be a magyar mozik a Budapest Noir c. nagyjátékfilmet. A Budapest Noir Gárdos Éva rendezésében, a Pioneer Pictures gyártásában, Kemény Ildikó vezető producer irányításával készült, főszereplői Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Kulka János, Kováts Adél, Dobó Kata és Anger Zsolt.

 • Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Október 12-15. között Budapest ismét Európa egyik legvonzóbb kulturális célpontjává, a régió képzőművészeti fővárosává válik: a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi művészeti vására, Magyarország legnagyobb kortárs kiállítása négy kontinens közel 25 országából érkező 100 kiállító választékát mutatja be a közönségnek.