EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Program

Sztárokat visznek a gyerekeknek

Különleges gyermeknapot varázsol fogyatékossággal élő gyermekeknek a Teqball és a Mozdulj! Egyesület csapata.

Az iskolások megismerkedhetnek a világszerte nagy népszerűségnek örvendő sporteszközzel, a Teqballal. Hírességekkel, népszerű sportolókkal játszhatnak együtt, felejthetetlen gyermeknapi élményt nyújtva nekik. Különféle játékokat próbálhatnak ki a gyerekek és természetesen egy kis megvendégelés is várja őket.
Fradi-Újpest rangadó ezen a napon is lesz, hiszen a csapatok 2-2 játékosa teqballban méri majd össze ügyességét, gyorsaságát és tudását. A négy mindenre elszánt játékos pedig nem más lesz, mint Lisztes Krisztián, Telek András, Véber György és Szlezák Zoltán.

Az esemény időpontja és helyszíne :
2017. május 19. (péntek), 14.00- 16.00 óra
Docler Irodaház – Budapest X. kerület, Expo tér 5-7.

A gyereknapi rendezvényre kilátogatók találkozhatnak majd Köböl Anitával, a TV2 műsorvezetőjével, Lévay Petrával, aki Magyarország első női paratriatlon Európa bajnoka lett, és 2016-ban elnyerte az év női sportolója címet paratriatlon sportágban. De ott lesz még Madár Vera is, a Jóban Rosszban sorozatban megismert színésznő, Czanik Balázs, fitness edző, a Capoeira aerobic megalkotója is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meríts a szívedből!

    Meríts a szívedből!

    Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Nagy János vezetteNtone EventaMotiváció Alapítványés VVSIa korábbi években már nagy sikerrel debütáló IntegráltNemzetközi Sárkányhajó Fesztivált 2017.

  • Így még nem láthattuk Budapestet

    Így még nem láthattuk Budapestet

    A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.