2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XVI.kerület

Szünetel a tüdőszűrés

A „Fejlődő kertváros” program keretében felújítják a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat Hunyadvár utca 43/B alatt található tüdőszűrő-állomását.

A felújítás alatt egy új, korszerű átvilágító berendezést építenek be, ezért itt június 1-je és 2017. június 30-a között nem lesz lehetőség tüdőszűrésre. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a lakosokra nem figyelnek oda, hiszen a felújítási munkálatok alatt a pácienseket a Jókai úti szakrendelő röntgenosztályán (XVI. kerület, Tekla utca 2/C I. emelet), kizárólag a tüdőszűrés rendelési idejében – erről a  szakrendelo16.hu címen, valamint a 407-8070 vagy 401-1300 telefonszámon lehet érdeklődni – fogadják. Az ellátás igénybevétele előtt a földszinti betegirányítóban be kell jelentkezni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.