EUR: 324,32 Ft
CHF: 281,48 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Egyéb XVI.kerület

Szünetel a tüdőszűrés

A „Fejlődő kertváros” program keretében felújítják a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat Hunyadvár utca 43/B alatt található tüdőszűrő-állomását.

A felújítás alatt egy új, korszerű átvilágító berendezést építenek be, ezért itt június 1-je és 2017. június 30-a között nem lesz lehetőség tüdőszűrésre. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a lakosokra nem figyelnek oda, hiszen a felújítási munkálatok alatt a pácienseket a Jókai úti szakrendelő röntgenosztályán (XVI. kerület, Tekla utca 2/C I. emelet), kizárólag a tüdőszűrés rendelési idejében – erről a  szakrendelo16.hu címen, valamint a 407-8070 vagy 401-1300 telefonszámon lehet érdeklődni – fogadják. Az ellátás igénybevétele előtt a földszinti betegirányítóban be kell jelentkezni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.