2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb Sopron

Több mint 20 éves bobpálya

Idén is vár mindenkit a bobpálya, amely Sopron egyik nevezetességének is mondható, hiszen a belföldi és külföldi vendégek körében népszerű helyszín.  

Az ezer méter hosszú kanyargós pálya a Bécsi dombon, Magyarországon másodikként létesült 1996-ban; Josef Wiegand német vállalkozó készíttette, akinek a nevéhez fűződik az országban működő tíz másik bobpályája is. A lesiklópályán mindenki saját belátása szerint gyorsíthat és fékezhet, és minden korosztályt várnak. A bobozás mellett nagy siker a gyermekek körében az elektromos markoló és a csőcsúszda is.

Fotó: Sopron BOB

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.