EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Sopron

Több mint 20 éves bobpálya

Idén is vár mindenkit a bobpálya, amely Sopron egyik nevezetességének is mondható, hiszen a belföldi és külföldi vendégek körében népszerű helyszín.  

Az ezer méter hosszú kanyargós pálya a Bécsi dombon, Magyarországon másodikként létesült 1996-ban; Josef Wiegand német vállalkozó készíttette, akinek a nevéhez fűződik az országban működő tíz másik bobpályája is. A lesiklópályán mindenki saját belátása szerint gyorsíthat és fékezhet, és minden korosztályt várnak. A bobozás mellett nagy siker a gyermekek körében az elektromos markoló és a csőcsúszda is.

Fotó: Sopron BOB

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.