EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Hódmezővásárhely

Többet ésszel, mint erővel

Előadással és színezőkkel várta a város ovisait a Tiszta Szívvel Egyesület a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban, a gyereknap alkalmából.

A Tiszta Szívvel Egyesület hosszú évek óta azon dolgozik, hogy minden területen támogassa a jövő reménységeit, a gyerekeket. Az egyesület számos játszóteret hozott létre az elmúlt évek során, köztük a Damjanich utcait, az Európa parkbelit, az Erzsébet Ligetet, illetve a Széchenyi téren is átadtak egy helyszínt a gyermekek számára.


Több mint 500 gyereknek okoztak örömöt.

Május 16-án a legapróbbakat lepte meg az egyesület. A város összes óvodájából érkeztek ovisok a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba, hogy megnézzék a Léghajó Meseszínház előadását. Száraz-Nagy Tamás és Szabó Borsika a Farkas és a kecskegida című zenés darabot adták elő.

Tiszta szívvel segítenek a hölgyek.

Mintegy 550-560 gyerek énekelt, táncolt együtt a színészekkel. Száraz-Nagy Tamásék a színpadra is felhívtak kicsiket, és közös éneklésbe kezdtek.

Interaktív módon, közös énekléssel, tánccal folyt az előadás.

Az előadás végén nemcsak a hangjukat, hanem a mozgásukat is megmutatták az ünnepeltek, és az egész BFMK táncra kelt. A színdarab végén csupa mosolygós arcot lehetett látni, főleg miután kiderült, hogy a csoportok nem térnek haza üres kézzel. Minden óvoda egy-egy ajándékcsomagot kapott, ami színezőket tartalmazott.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.