EUR: 308,10 Ft
CHF: 266,24 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Egyéb Nyíregyháza

Tragikus légi baleset

Halálos kimenetelű baleset történt múlt hét szombaton Nyíregyházán. Egy vitorlázógép pilótája szörnyethalt, miután gépe egyelőre ismeretlen okból a Rákóczi utca 100. alatti épület belső udvarába csapódott.

A vitorlázógép zuhanás közben több fának is nekiütközött, ezeknek levágta a lombkoronáját, majd egy portaépület falának csapódott. A repülőből csak apró darabok maradtak meg. A pilóta holttestét a roncsok közül a nyíregyházi tűzoltók emelték ki. A közelben több lakóház található, és egy építkezés is folyt itt, így csak a szerencsének köszönhető, hogy a balesetben senki nem sérült meg.

Darabjaira hullott a gép MTI Fotó: Balázs Attila

A tűzoltók vágták ki a repülőgép roncsai közül a pilótát MTI Fotó: Balázs Attila

Egy több cégnek otthont adó telephely udvarántürtént a tragédia MTI Fotó: Balázs Attila

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Városunk is csatlakozott azon kezdeményezéshez, amely a reformáció 500. évfordulója alkalmából októberben a Kárpát-medencei településekre futva viszi el Luther Márton 95 tételét.

 • A magyar Chagall

  A magyar Chagall

  Kádár Béla, a magyar Chagall kiállítása nyílt meg Kőhíd címmel vasárnap Székesfehérváron a Deák Gyűjteményben, a Városi Képtárban.

 • Divat a múzeumban

  Divat a múzeumban

  Az Iparművészeti Múzeumban rendeztek október 15-én divatbemutatót, azonban ez korántsem jelentette azt, hogy a divat muzeális darabjai vonultak volna fel a nézők előtt.