EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Nyíregyháza

Tragikus légi baleset

Halálos kimenetelű baleset történt múlt hét szombaton Nyíregyházán. Egy vitorlázógép pilótája szörnyethalt, miután gépe egyelőre ismeretlen okból a Rákóczi utca 100. alatti épület belső udvarába csapódott.

A vitorlázógép zuhanás közben több fának is nekiütközött, ezeknek levágta a lombkoronáját, majd egy portaépület falának csapódott. A repülőből csak apró darabok maradtak meg. A pilóta holttestét a roncsok közül a nyíregyházi tűzoltók emelték ki. A közelben több lakóház található, és egy építkezés is folyt itt, így csak a szerencsének köszönhető, hogy a balesetben senki nem sérült meg.


Darabjaira hullott a gép MTI Fotó: Balázs Attila

A tűzoltók vágták ki a repülőgép roncsai közül a pilótát MTI Fotó: Balázs Attila

Egy több cégnek otthont adó telephely udvarántürtént a tragédia MTI Fotó: Balázs Attila

 

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.