EUR: 308,10 Ft
CHF: 266,21 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Egyéb Sopron

Tündérek és manók vonulása

Tündéri gyereknap várja a kicsiket és nagyokat május 28-án. Idén is sor kerül ugyanis a tündérek és manók vonulására, amely a 10. Soproni Tündérfesztivál hírhozója.

A résztvevők együtt járhatják be a kedvelt gyermekrendezvény helyszíneit: 16 órakor elindulnak a manó dobosok a tündér-manó pár, Csipke és Moha kíséretében a Deák téri játszótérről a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központhoz a Tündéri gyereknapra. Itt zenés programokon, valamint kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a gyerkőcök, amelyeken közreműködik a Mozgás Ritmus Lendület Club. A jubileumi Tündérfesztivál idén is színes kavalkádot kínál június 24-én a Deák Téren.

Torma Sándor / Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

 • Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Városunk is csatlakozott azon kezdeményezéshez, amely a reformáció 500. évfordulója alkalmából októberben a Kárpát-medencei településekre futva viszi el Luther Márton 95 tételét.

 • A magyar Chagall

  A magyar Chagall

  Kádár Béla, a magyar Chagall kiállítása nyílt meg Kőhíd címmel vasárnap Székesfehérváron a Deák Gyűjteményben, a Városi Képtárban.

 • Divat a múzeumban

  Divat a múzeumban

  Az Iparművészeti Múzeumban rendeztek október 15-én divatbemutatót, azonban ez korántsem jelentette azt, hogy a divat muzeális darabjai vonultak volna fel a nézők előtt.