EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Sopron

Tündérek és manók vonulása

Tündéri gyereknap várja a kicsiket és nagyokat május 28-án. Idén is sor kerül ugyanis a tündérek és manók vonulására, amely a 10. Soproni Tündérfesztivál hírhozója.

A résztvevők együtt járhatják be a kedvelt gyermekrendezvény helyszíneit: 16 órakor elindulnak a manó dobosok a tündér-manó pár, Csipke és Moha kíséretében a Deák téri játszótérről a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központhoz a Tündéri gyereknapra. Itt zenés programokon, valamint kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a gyerkőcök, amelyeken közreműködik a Mozgás Ritmus Lendület Club. A jubileumi Tündérfesztivál idén is színes kavalkádot kínál június 24-én a Deák Téren.

Torma Sándor / Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.