2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

TV2: Egyeztetünk Liptai Claudiával a visszatérésről

A comment.blog tegnap arról írt, hogy Liptai Claudia otthagyja a TV2-t, mert lejárt a ötéves szerződése, és nem is kívánja meghosszabbítani, mert nem akar elköteleződni sehová. Ezzel szemben az az igazság, hogy Claudiának még mindig élő szerződése van a TV2-vel.

– Liptai Claudia szerződése nem járt le. Jelenleg a gyermekével van otthon, amit tiszteletben tart a csatorna. Egyeztetünk vele a visszatérésről és amint időszerű lesz, tájékoztatjuk a nézőket – tudtuk meg a TV2 sajtóosztályától. Mint ismert, a műsorvezető kisfia, Marcell október végén született, azóta Claudia otthon van a kicsivel.

Liptai Claudia (fotó: TV2)

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.