EUR: 307,13 Ft
CHF: 281,79 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Viki: Nagypapám emléke miatt szeretnék királynő lenni

Sérülése miatt fel kellett hagynia a versenytánccal és a műtétet sem vállalta a Magyarország szépe verseny döntőse, Viczián Viktória. A szépséges fiatal lány térdében súlyos porcleválás van, ezért nem bírja a terhelést. Reméli, hogy az ő fejére kerül a korona, mert ezzel szeretne nagypapájának emléket állítani. 

Formás idomok, magabiztos mosoly – bemutatták azt a húsz fiatal lányt, akik bejutottak a Miss World Hungary döntőjébe. A Duna Televízió show-műsorában június 18-án derül majd ki, hogy idén kinek a fejére kerül a korona. A szépséges Viczián Viktória két év után került be újra a legszebbek közé.

– Pozitív hatással volt rám az eltelt idő, mivel rengeteget fejlődött a személyiségem. Sokat tapasztaltam a magánéletemben, illetve bekerültem az egyetemre, ami szintén új élményeket hozott. Sajnos egy éve hunyt el a nagypapám, aki nagyon közel állt hozzám. Idén az ő emléke előtt szeretnék tisztelegni azzal, hogy a legjobb formámat hozom és büszke lehessen rám – osztotta meg a megható emléket a királynőjelölt. Viki egyetemista, de korábban tehetséges versenytáncos volt. Egy sérülés következtében azonban fel kellett hagynia közel két évtizedes szenvedélyével.

– Súlyos porcleválás van a térdemben, ezért már nem bírom úgy a terhelést, mint korábban. Az orvosok műtétet ajánlottak, de tapasztalataim szerint sokkal rosszabb lehet a helyzet, ha bármi komplikáció adódik a beavatkozás közben. Így inkább a gyógytorna és a porcerősítő szerek segítenek abban, hogy jobban bírjam a terhelést. A diagnózis azonban megtanított arra, hogy ha egy ajtó becsukódik, egy másik kinyílik, hiszen ezután került be az életembe a szépségipar – mondta el Viktória.

Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Benkő Dániel kedvese: Hazarohantam, amikor megláttam az „izéjét”

  Benkő Dániel kedvese: Hazarohantam, amikor megláttam az „izéjét”

  Türelmével és szexualitásával hódította meg fiatal szerelmét, Bazsarózsát Benkő Dániel. A lantművész úgy érzi, élete szerelme a 19 éves táncoslány, aki bár Dániel férfiasságát megpillantva először hazarohant, ma már boldogan él a 69 éves művésszel, akitől gyermeket szeretne.

 • Elhunyt a legendás rockzenész

  Elhunyt a legendás rockzenész

  Reklámmentessé válik június elsejével az M2 gyermek- és ifjúsági csatorna abban az idősávban, amikor a legkisebbeknek szóló műsorokat sugározza.

 • Elhunyt Ruitner Sándor

  Elhunyt Ruitner Sándor

  Nyolcvannyolc éves korában szombaton elhunyt Ruitner Sándor dramaturg, rendező, zenei rendező, szerkesztő-riporter – közölte a család az MTI-vel.