2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Egyéb Debrecen

Világsikerre törnek

Szőllősi Panna, Farkas Balázs, Mazács Fanni, Hegyi Dóra és Bali Dániel aerobikozók a Flex-HD Sportegyesület debreceni edzőtermében gyakorolnak rendszeresen.

A sportolók a nem olimpiai sportágak nyári világjátékára készülnek, amelyet július 20. és 30. között rendeznek meg a lengyelországi Wroclawban.

Szőllősi Panna (fent), valamint Farkas Balázs, Mazács Fanni, Hegyi Dóra és Bali Dániel (b-j) aerobikozók edzenek a Flex – HD Sportegyesület debreceni edzőtermében  /Fotó: MTI – Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

 • Táborozást nyertek a betűfalók

  Táborozást nyertek a betűfalók

  Június elején tartották a Hahó, könyvtár(s)ak! című megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntőjét, ahol kiderült, ki vehet részt a teljesen ingyenes, színes programokkal teli egyhetes táborban.