EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Villám végzett egy bodajki kislánnyal

Villámcsapás következtében vesztette életét egy nyolcéves bodajki kislány – írja a feol.hu. A lap szerint a kislány épp a kertben tartózkodott édesanyjával, mikor villám csapott a kertbe.

Azt nem tudni, hogy áramütés érte-e a kislányt, vagy az ijedtségtől a szíve mondta föl a szolgálatot. A szomszéd segítségével próbálták újraéleszteni, illetve azonnal a kórház intenzív osztályára szállították, de az életét nem sikerült megmenteni.

Az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság – írja a lap.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.