EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Sport

Vizes vb 2017: a hivatalos oldalon vásároljanak jegyet a szurkolók!

A nyári vizes világbajnokság szervezőbizottsága felhívja a szurkolók figyelmét arra, hogy akik jegyet szeretnének vásárolni a sporteseményre, a vb hivatalos oldalán keresztül tegyék meg.

A Bp2017 Nonprofit Kft. szerdai közleménye szerint a hivatalos jegyértékesítő oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget, viszont minden más viszonteladói hálózatnál történő internetes vásárlás esetén ezen irányelv nem érvényesül.


A jegyértékesítés decemberben indult, azóta 90 ezer belépő kelt el. Ez a szám a következő jegykontingens megnyitásával jelentősen nőni fog, amikor minden belépő elérhetővé válik.

A jegyek kibocsátásának ütemezését a FINA-val együttműködve alakítja ki a Bp2017 Nkft., figyelembe véve a korábbi nagy világversenyek tapasztalatait is.

A világbajnokság hivatalos oldalát ITT találja.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Neymar már a harmadik a brazil örökranglistán

    Neymar már a harmadik a brazil örökranglistán

    Neymar 56 góljával már egyedül harmadik a brazil válogatott gólszerzőinek örökrangsorában, mivel betalált Costa Rica ellen az oroszországi labdarúgó-világbajnokság pénteki csoportmérkőzésén.

  • Vért izzadva győztek a brazilok

    Vért izzadva győztek a brazilok

    Második mérkőzésén megszerezte első győzelmét az esélyesek közé sorolt Brazília az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon: Costa Rica ellen, Szentpéterváron 2-0-ra nyert az E csoportban.