EUR: 317,92 Ft
CHF: 280,23 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

Az 58 éves popdívánál már megszokott, hogy jóval fiatalabb, mutatós férfiak oldalán érzi jól magát, így meg sem lepődünk, hogy új szerelme egy 31 éves portugál modell, Kevin Sampaio.

Madonna és szerelme eddig ügyesen titokban tartották kapcsolatukat, ami bennfentesek szerint már egy éve tart. Ez idő alatt igyekeztek minél jobban megismerni egymást és biztos alapokra helyezni a kapcsolatukat – árulta el egy, az énekesnőhöz közel álló forrás.


És úgy tűnik, sikerült, mert a popdívát teljesen lenyűgözte, hogy kedvese ilyen sokáig képes volt titkolni a viszonyt és nem pletykált a sajtónak, amivel elnyerte Madonna bizalmát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.