2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

Az 58 éves popdívánál már megszokott, hogy jóval fiatalabb, mutatós férfiak oldalán érzi jól magát, így meg sem lepődünk, hogy új szerelme egy 31 éves portugál modell, Kevin Sampaio.

Madonna és szerelme eddig ügyesen titokban tartották kapcsolatukat, ami bennfentesek szerint már egy éve tart. Ez idő alatt igyekeztek minél jobban megismerni egymást és biztos alapokra helyezni a kapcsolatukat – árulta el egy, az énekesnőhöz közel álló forrás.


És úgy tűnik, sikerült, mert a popdívát teljesen lenyűgözte, hogy kedvese ilyen sokáig képes volt titkolni a viszonyt és nem pletykált a sajtónak, amivel elnyerte Madonna bizalmát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.