2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

Az 58 éves popdívánál már megszokott, hogy jóval fiatalabb, mutatós férfiak oldalán érzi jól magát, így meg sem lepődünk, hogy új szerelme egy 31 éves portugál modell, Kevin Sampaio.

Madonna és szerelme eddig ügyesen titokban tartották kapcsolatukat, ami bennfentesek szerint már egy éve tart. Ez idő alatt igyekeztek minél jobban megismerni egymást és biztos alapokra helyezni a kapcsolatukat – árulta el egy, az énekesnőhöz közel álló forrás.


És úgy tűnik, sikerült, mert a popdívát teljesen lenyűgözte, hogy kedvese ilyen sokáig képes volt titkolni a viszonyt és nem pletykált a sajtónak, amivel elnyerte Madonna bizalmát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.