EUR: 309,63 Ft
CHF: 267,29 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

A Beatrice egykori gitárosának mindkét fia szerepel a zenekarról szóló musicalben

Az ős Beatrice gitárosának fiával, Lugosi Fábiánnal beszélgettünk az Újszínházban megrendezett táncos válogatón. Az őszre tervezett Ricse Ricse Beatrice című musicalbe  fiatal táncosát a siekres válogatás után kérdeztük a zenekarhoz és a színházhoz fűződő viszonyáról.

Lugosi Fábián (képünkön jobbra) bekerült az előadás tánckarába

A 6 éves kora óta táncoló Fábián, főként a break dance, hip-hop és az akrobatika világában érzi otthon magát. A színházba viszont szeretné behozni az utca világát, ahol állítása szerint sokkal jobban elengedheti magát az ember. Arra a kérdésre, hogy a színházi közeg mennyire áll közel hozzá csak ennyit válaszolt: – Semennyire! Őszintén?Az anyukám kedvéért jöttem el. Mondta, hogy próbáljam meg, még is csak egy színházi lehetőség. Ma döntöttem el egy órával a casting előtt, hogy akkor jó, eljövök – mondta Lugosi Fábián, aki sikeresen be is került a musicalbe.

A színpadon zenész, amatőr színész bátyjával fog szerepelni, aki édesapjukat, Lugosi Lászlót alakítja majd. A közös munka nem lesz újdonság a testvérpár számára, hiszen táncoltak már együtt. – Majd kérek tőle egy két tanácsot a színészet terén, ha úgy alakul, de ő is kap tőlem a tánccal kapcsolatban, ha szüksége lesz rá. Kíváncsian várom, hogy játssza majd apukánkat – nevetett a 24 éves táncos.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.