EUR: 309,07 Ft
CHF: 284,65 Ft
2017. június 23., péntek
Zoltán

Extra

A Beatrice egykori gitárosának mindkét fia szerepel a zenekarról szóló musicalben

Az ős Beatrice gitárosának fiával, Lugosi Fábiánnal beszélgettünk az Újszínházban megrendezett táncos válogatón. Az őszre tervezett Ricse Ricse Beatrice című musicalbe  fiatal táncosát a siekres válogatás után kérdeztük a zenekarhoz és a színházhoz fűződő viszonyáról.

Lugosi Fábián (képünkön jobbra) bekerült az előadás tánckarába

A 6 éves kora óta táncoló Fábián, főként a break dance, hip-hop és az akrobatika világában érzi otthon magát. A színházba viszont szeretné behozni az utca világát, ahol állítása szerint sokkal jobban elengedheti magát az ember. Arra a kérdésre, hogy a színházi közeg mennyire áll közel hozzá csak ennyit válaszolt: – Semennyire! Őszintén?Az anyukám kedvéért jöttem el. Mondta, hogy próbáljam meg, még is csak egy színházi lehetőség. Ma döntöttem el egy órával a casting előtt, hogy akkor jó, eljövök – mondta Lugosi Fábián, aki sikeresen be is került a musicalbe.

A színpadon zenész, amatőr színész bátyjával fog szerepelni, aki édesapjukat, Lugosi Lászlót alakítja majd. A közös munka nem lesz újdonság a testvérpár számára, hiszen táncoltak már együtt. – Majd kérek tőle egy két tanácsot a színészet terén, ha úgy alakul, de ő is kap tőlem a tánccal kapcsolatban, ha szüksége lesz rá. Kíváncsian várom, hogy játssza majd apukánkat – nevetett a 24 éves táncos.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Óriási a felháborodás Amerikában, mert a nemi erőszakkal vádolt Bill Cosby mindent megúszhat. A tizenkét esküdtből ugyanis ketten hisznek az ártatlanságában, így nem született ítéletet az ügyében.

 • Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Szerelemét és karrierjét köszönheti Csernus Imrének az Operettszínház sztárja, Kocsis Dénes. Az ifjú színész évekkel ezelőtt komoly önértékelési- és párkapcsolati problémákkal küzdött és az összetett lelki problémák spiráljából csak a szabad szájú pszichiáter tudta kigyógyítani.

 • 27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  Az 58 éves popdívánál már megszokott, hogy jóval fiatalabb, mutatós férfiak oldalán érzi jól magát, így meg sem lepődünk, hogy új szerelme egy 31 éves portugál modell, Kevin Sampaio.