EUR: 326,84 Ft
CHF: 281,27 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Egyéb Dunaújváros

A Dunántúlt sem kímélte a vihar

Az elmúlt hétvégén az ország több pontján is kialakultak záporok, zivatarok, néhol erős széllökésekkel vagy akár jégesővel is kísérve. Dunaújvárosban egy lakóházba csapott villám. 

Viharos szél, esőzés, jég… Nem éppen strandidő jellemezte a múlt vasárnapi időjárást. A vihar Fejér megyét is elérte: a szél több helyen gallyakat tört le, sőt a Bocskai utcában egy lakóházba is belecsapott.

A villámok nem tétlenkedtek Dunaújvárosban: a Bocskai utcában lakástüzet okoztak
fotó: Dencsik Attila

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint személyi sérülés nem történt, azonban a tetőtéri lakások közül kettőben is lángot fogott a tetőszerkezet. A dunaújvárosi és paksi tűzoltók a rendőrök közreműködésével csaknem negyven embert, köztük öt gyermeket mentettek ki – áll a közleményben.

Kapcsolódó Cikkek

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.

 • Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Az Ózd-Budapest irányába közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be július 21-22 között a vadátjáró beemelési munkái miatt.