2018. október 15., hétfő
Teréz

Belföld

A Mi Velencénk – a fesztivál, ami más, mint a többi!

Gigi D’Agustino fellépése a nyár igazi szenzációja lesz, akárcsak ATB produkciója! A hatalmas sikerű  dupla Aréna koncert után pedig a Rapülők is itt koncertezik először a fesztivál szezonban. A három  nap alatt ott lesz Majka & Curtis, Zoltán Erika, Náksi Attila, Bárány Attila, Sterbinszky, Budai, DJ  Dominique, sőt még Korda György és Balázs Klári is, valamint számos más fellépő, akikkel garantált  a fergeteges, minden nap hajnalig tartó önfeledt bulizás.

A Mi Velencénk fesztivál harmadik alkalommal kerül megrendezésre a velencei Vizi Vár területén  június 23-25 között. A gyönyörű környezet, a tópart és a fellépők a fesztiválszezonban igazi,  egyedülálló csemegének ígérkeznek, hiszen itt azokkal találkozhatnak a rajongók, akikkel a legtöbb  fesztiválon nem, így egészen biztos, hogy felejthetetlen élményt nyújt majd minden korosztálynak. A  legfiatalabbak átélhetik azt a bulihangulatot, amely a harmincasok és negyvenesek számára már  nosztalgia, de pont ezért kihagyhatatlan! A Mi Velencénk a kicsik számára is nyitott: a nyár első igazi  nagy fesztiválja ugyanis egy családi fesztivál, ahova a bulizni vágyók a kisgyerekeiket is nyugodtan  elhozhatják, hiszen már délután 4 órától várják programokkal őket is a szervezők.


A Rapülők itt adja majd első, szabadtéri koncertjét az óriási sikert aratott dupla Aréna koncertjük  után és itt láthatják először a februári koncert „fesztiválkiadását” a jól ismert slágerekkel és persze a  nyári koncertekre megrendezett show-val. Geszti Péterékkel ezúttal is fellépnek sztárvendégeik, Tóth  Vera és Tóth Gabi, valamint Szolnoki Péter is. A Rapülőket azért sem sem lehet kihagyni, mert ebben  az évben láthatjuk és hallhatjuk utoljára a csapatot élőben.

Gigi D’Agostino, a világhírű olasz DJ és lemezproducer az elektronikus zene rajongóinak körében az  egyik legnagyobb klasszikusnak számít, nem véletlen, hogy több évtizede töretlen a karrierje. Gigi a  Mediterrán progresszív és a Lento violento zenei stílusok megteremtője, aki a különböző produkcióit  más és más művészneveken adja ki. Producerként sokszor, és szívesen dolgozik más előadókkal,  illetve az általa felfedezett tehetségekkel. Számos ismert szerzeménye mellett leginkább L’Amour  Toujours című albumát ismerhetjük és a többi rajta szereplő klubslágert.


A stílus rajongóinak ATB-t sem kell bemutatnunk, hiszen a német DJ, producer és zeneszerző  majdnem húsz éve van az európai klubélet élvonalában, az sem véleltlen, hogy Magyarországon is  van rajongói klubja. Első szólólemeze 1998-ban került nyilvánosságra ATB néven, a legutóbbi pedig  áprilisban jelent meg Next címmel. Nehéz lenne felsorolni a slágereit, de a 9pm, a You’re not alone,  az Extasy a legismertebbek között vannak.

A Mi Velencénk részletes programját megtalálhatják a mivelencenk.hu weboldalon, valamint a  facebook-on is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Gázolt a HÉV a Gubacsi hídnál

  Gázolt a HÉV a Gubacsi hídnál

  Gázolt a HÉV hétfő reggel a főváros XX. kerületében, a baleset sérültje a helyszínen meghalt – közölte a katasztrófavédelem.

 • Baleset az M3-as autópályán

  Baleset az M3-as autópályán

  Baleset miatt lezárták hétfő reggel az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalát Bag közelében – közölte a katasztrófavédelem.

 • Megduplázódott a lakásépítések száma

  Megduplázódott a lakásépítések száma

  Az elmúlt három évben megduplázódott a lakásépítések száma Magyarországon, az 5 százalékos kedvezményes lakásáfa teljesen átalakította az építkezések ütemét – mondta az ingatlan.