2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

A VOLT-on flörtölt Palvin Barbi

Igazán meghitt fotók készültek Palvin Barbaráról a Petőfi Zenei Díjak átadásának a Soproni VOLT Fesztivál nulladik napján megrendezett afterpartiján. A modellt ugyanis egy jóképű férfival kapta lencsevégre a Lokál fotósa és a képek tanúsága szerint több lehet köztük szimpla barátságnál. 

Palvin Barbara egy rejtélyes férfi társaságában múlatta az időt a Soproni VOLT Fesztiválon. A legjobban kereső magyar modell azonban továbbra sem szeret nyilatkozni a magánéletéről, így igen kevés biztos információ áll rendelkezésre Barbi szerelmi életéről. Az viszont kétségtelen, hogy a VIP-sátorban bulizók szerint igencsak bensőséges kapcsolat lehet Barbi és a jóképű férfi között, mivel izzott körülöttük a levegő. A világ minden táján ismert Barbit korábban már több hírességgel összehozta a bulvársajtó, többek között Lewis Hamilton autóversenyzővel és az Oscar-díjas Leonardo DiCaprióval is. 


Később különváltak útjaik, ugyanis Barbit a sztárfocista Dzsudzsák Balázs társaságában lehetett az este további részében látni, akivel szintén meghitt beszélgetésbe bonyolódtak. Lapunk próbálta elérni a szupermodellt, de lapzártánkig nem értük utol. 

Barbi mellett a hazai zenészvilág olyan nagyságai is felvonultak a Petőfi Zenei Díjak idei átadásán, mint a Tóth-lányok, Király Viktor, Rúzsa Magdi, Caramel és Fluor Tomi. Az eseményen számos rangos elismerést osztottak ki a hazai zenei világ legkiemelkedőbb alkotóinak, az est egyértelmű nyertese a Halott Pénz nevű zenekar lett a maga három díjával. 


Nyertesek

Az év együttese: Halott Pénz

Az év férfi előadója: Marsalkó Dávid (Halott Pénz)

Az év női előadója: Lábas Viki (Margaret Island)

Az év dala: Wellhello #Sohavégetnemérős

Az év videóklipje: Halott Pénz (Élnünk kellett volna)

Az év felfedezettje: Soulwave

Az év dj-je: Lotfi Begit

Az év koncertje: Quimby

Életműdíj: Demjén Ferenc

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.