EUR: 309,63 Ft
CHF: 267,29 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Sport

Augusztus végén csap össze Mayweather és McGregor

Augusztus 26-án, Las Vegasban csap össze egymással Floyd Mayweather és Conor McGregor.

Az ír származású ketrecharcos már május közepén elkötelezte magát a mérkőzésre, onnantól pedig csak Mayweatherrel kellett megállapodni.

A súlycsoportoktól és szervezetektől függetlenül a világ legjobb bokszolójának tartott Floyd Mayweather 2015-ben veretlenül, 49 győzelemmel vonult vissza. A 40 éves amerikai hat profi szervezetnél – közte a négy legnagyobbnál – is világbajnok lett, ráadásul több súlycsoportban.

“Hivatalos!!!” – írta Twitter-oldalán Mayweather.

Hasonlóan tömören közölte a megállapodást egy perccel korábban tweetjében a 28 éves McGregor: “Lesz mérkőzés”.

Csaknem egy éve zajlott az egyezkedés, s mindkét fél 100 millió dollárt kért a fellépésért. Most egyik menedzsment sem árulta el a megállapodás pénzügyi részleteit az újságíróknak, de jelezték, hogy elégedettek.

A 12 menetesre tervezett nagyváltósúlyú ütközet a T-Mobile Arenában lesz.

A profi ketrecharcos mérkőzéseket szervező UFC-nél bajnok McGregor decemberben kapta meg az ökölvívólicencét, amely lehetővé teszi számára, hogy az Egyesült Államokban bokszmérkőzésen lépjen ringbe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.