EUR: 325,37 Ft
CHF: 279,88 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Sport

Belevetették magukat a nyárba a magyar focisztárok

Véget ért a futballszezon, így a magyar labdarúgóknak is jólesik a pihenés. A közösségi oldalakon minden megmozdulásukat dokumentálják a sztárok, ezért mi sem maradunk le nyári kalandjaikról.

Nem is beszélhetnénk igazi futballistákról, ha a desztinációk között nem bukkanna fel Ibiza, hiszen a földközi-tengeri szigetecske az évek során a sportolók Mekkája lett, a legtöbben oda járnak pihenni. Visszatérő vendég a szigeten Szalai Ádám is, aki akár év közben is kiruccan egy jó buli kedvéért. A Lokál összegyűjtötte, hogy hová utazott lazítani a magyar futball krémje.

Bese Barnabás: Görögország

Király Gábor: Horvátország

Németh Krisztián: Hawaii

Kalmár Zsolt: Görögország

Szalai Ádám: Ibiza, Las Vegas

Gyurcsó Ádám: Budapest

Kapcsolódó Cikkek

 • Sok góllal rajtolt az NB I

  Sok góllal rajtolt az NB I

  A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/19-es idényének első, szombati játéknapja 3,5-es gólátlagot hozott. Az új szezon első meccsén, a Puskás Akadémia–Debrecen találkozón csupán egy találat született, este azonban Kispesten öt, Mezőkövesden, valamint a felcsúti MOL Vidi FC–Kisvárda mérkőzésen négy-négy gól esett.

 • Nőket zaklattak a migránsok a világbajnoki buliban

  Nőket zaklattak a migránsok a világbajnoki buliban

  Miután Franciaország megnyerte a világbajnokságot igazi örömünnep vette kezdetét az ország nagyobb városaiban. Azonban ezek a bulik hamar átcsaptak vad őrjöngésekben és tömeges szexuális zaklatásokra került sor, amelyeket hogy-hogy nem migránsok követtek el.

 • Így nyaralnak a futballsztárok

  Így nyaralnak a futballsztárok

  Bár már több nagy csapat is megkezdte a felkészülést a 2018/19-es szezonra a legnagyobb sztárok, illetve azok, akik legalább a világbajnokság negyeddöntőéig meneteltek még a szabadságukat töltik.