2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Sport

Belevetették magukat a nyárba a magyar focisztárok

Véget ért a futballszezon, így a magyar labdarúgóknak is jólesik a pihenés. A közösségi oldalakon minden megmozdulásukat dokumentálják a sztárok, ezért mi sem maradunk le nyári kalandjaikról.

Nem is beszélhetnénk igazi futballistákról, ha a desztinációk között nem bukkanna fel Ibiza, hiszen a földközi-tengeri szigetecske az évek során a sportolók Mekkája lett, a legtöbben oda járnak pihenni. Visszatérő vendég a szigeten Szalai Ádám is, aki akár év közben is kiruccan egy jó buli kedvéért. A Lokál összegyűjtötte, hogy hová utazott lazítani a magyar futball krémje.

Bese Barnabás: Görögország

Király Gábor: Horvátország

Németh Krisztián: Hawaii

Kalmár Zsolt: Görögország

Szalai Ádám: Ibiza, Las Vegas

Gyurcsó Ádám: Budapest

Kapcsolódó Cikkek

  • Schmidt Gábor: A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll

    Schmidt Gábor: A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll

    A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll, köszönhetően az edzők és a klubok munkájának, valamint a kormány kiemelt támogatásának és az eredményességért járó extra juttatásnak – erről is beszélt szezonindító interjújában Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke, aki felejthetetlen élményt ígér az év fő eseményére, az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra ellátogatóknak.

  • A nap képe: Hajsza a győzelemért

    A nap képe: Hajsza a győzelemért

    Brutális baleset vetett árnyékot a NASCAR Daytona 500-as legutóbbi versenyére, amikor nagyjából a mezőny fele, egészen pontosan 21 autó ütközött össze.