EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Egyéb III.kerület

Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

Az Óbudai nyár koncertjein mindig megtelik a Fő tér közönséggel (Fotó: Mészáros Diána)

A Lokál Extra III. kerületi mutációja június 22-ei számának 14. oldalára a programajánlóba sajnálatos módon a 2012-es Óbudai Nyár eseményei kerültek be, ezért fordulhatott elő, hogy ott a Benkó Dixieland Band koncertje is szerepel, holott Benkó Sándor időközben elhunyt. Elnézést kérünk a durva sajtóhibáért, amelyet végtelenül sajnálunk, különösképpen az általunk is nagyra becsült Benkó Sándor emléke miatt. Lapunk az Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft. munkáját figyelemre méltónak és fontosnak tartja, az Óbudai Nyár eseményeit korábbi lapszámunkban címlapon ajánlottuk az itt élőknek és a további programokról is szándékunkban áll beszámolni lapunkban. A 2017-es Óbudai Nyár programjairól az obudainyar.hu oldalon tájékozódhatnak olvasóink.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ejtőernyős-világbajnokság

    Ejtőernyős-világbajnokság

    Elkezdődött a 42. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság Szolnokon, a szandaszőlősi sportrepülőtéren. A város az 1974-es civil ejtőernyős-világbajnokságot követően ad újra otthont ilyen jellegű versenynek.

  • Elektromos töltőállomások

    Elektromos töltőállomások

    Az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési program keretein belül Debrecenben 10 db új elektromos töltőállomás és parkolóhely létesül. A debreceni önkormányzat a Nemzetgazdasági Minisztérium „Jedlik Ányos Terv – Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére” tárgyú pályázatra jelentkezett.