2018. április 24., kedd
György

Egyéb III.kerület

Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

Az Óbudai nyár koncertjein mindig megtelik a Fő tér közönséggel (Fotó: Mészáros Diána)

A Lokál Extra III. kerületi mutációja június 22-ei számának 14. oldalára a programajánlóba sajnálatos módon a 2012-es Óbudai Nyár eseményei kerültek be, ezért fordulhatott elő, hogy ott a Benkó Dixieland Band koncertje is szerepel, holott Benkó Sándor időközben elhunyt. Elnézést kérünk a durva sajtóhibáért, amelyet végtelenül sajnálunk, különösképpen az általunk is nagyra becsült Benkó Sándor emléke miatt. Lapunk az Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft. munkáját figyelemre méltónak és fontosnak tartja, az Óbudai Nyár eseményeit korábbi lapszámunkban címlapon ajánlottuk az itt élőknek és a további programokról is szándékunkban áll beszámolni lapunkban. A 2017-es Óbudai Nyár programjairól az obudainyar.hu oldalon tájékozódhatnak olvasóink.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.