EUR: 323,33 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Borzasztóan néz ki a verés után Szilágyi István

Szilágyi István (Lópici Gáspár) /Fotó: Cser Dániel/Lokál

Szilágyi István (Lópici Gáspár) /Fotó: Cser Dániel/Lokál

Kiengedték a kórházból az ország Lópici Gáspárját, Szilágyi Istvánt. A színész azt mondta a Lokálnak, hogy fia, Péter verte meg brutálisan. A férfi előzetesbe került, de a színész ennek ellenére szereti és hazavárja a férfit.

A Story magazin írt ma arról, hogy Szilágyi István három bordáját törte el a fia. Sokak kedvelt Lópici Gáspárját mentő vitte el, a fiút Pétert pedig a rendőrök. A színművészt nemrég engedték ki a kórházból, most pedig meglátogattuk otthonában. Azt mondta, hogy a történtek ellenére még mindig nagyon szereti a fiát és hazavárja.
– Szeretem nagyon és sajnálom, hogy ez történt. Úgy érzem ez nem csak az ő hibája! – mondta a Lokálnak színész, akinek a szeme alatt is csúnya monokli éktelenkedett.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.