EUR: 323,41 Ft
CHF: 285,58 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Borzasztóan néz ki a verés után Szilágyi István

Szilágyi István (Lópici Gáspár) /Fotó: Cser Dániel/Lokál

Szilágyi István (Lópici Gáspár) /Fotó: Cser Dániel/Lokál

Kiengedték a kórházból az ország Lópici Gáspárját, Szilágyi Istvánt. A színész azt mondta a Lokálnak, hogy fia, Péter verte meg brutálisan. A férfi előzetesbe került, de a színész ennek ellenére szereti és hazavárja a férfit.

A Story magazin írt ma arról, hogy Szilágyi István három bordáját törte el a fia. Sokak kedvelt Lópici Gáspárját mentő vitte el, a fiút Pétert pedig a rendőrök. A színművészt nemrég engedték ki a kórházból, most pedig meglátogattuk otthonában. Azt mondta, hogy a történtek ellenére még mindig nagyon szereti a fiát és hazavárja.
– Szeretem nagyon és sajnálom, hogy ez történt. Úgy érzem ez nem csak az ő hibája! – mondta a Lokálnak színész, akinek a szeme alatt is csúnya monokli éktelenkedett.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.