EUR: 325,37 Ft
CHF: 279,88 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Belföld

Bréking! Lángol a nagykanizsai lámpabúraraktár

Tűz ütött ki szerdán egy nagykanizsai gyárépület több száz négyzetméteres lámpabúraraktárában – közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel. Az épületet mindenki elhagyta, sérültről nincs információ.

Bangó Szilárd elmondta: a lángok a raktár második emeletén csaptak fel. Három vízsugárral oltják a tüzet, de a munkákat nehezíti a raktárépületet borító sűrű füst.

Az elsődleges információk szerint mintegy száz ember tartózkodott az épületben. Bangó Szilárd közölte, személyi sérülésről nem kaptak információt.

Az oltási munkákra Zalakarosról, Pacsáról, Marcaliból, Keszthelyről és Zalaegerszegről érkeztek tűzoltók.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett, és egy mobil labor is a tűzesethez indult.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vágóhídon tartottak állatviadalt

  Vágóhídon tartottak állatviadalt

  Egy vágóhídon tartott, tiltott állatviadal résztvevőin ütöttek rajta a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei vasárnap reggel Mohácson, az ügyben három férfi ellen indult eljárás.

 • Növekedést eredményez az új költségvetés

  Növekedést eredményez az új költségvetés

  Megszavazta a parlament a jövő évi költségvetést, amelyről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán, illetve a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: ez a biztonságos növekedés költségvetése.

 • Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Román Józsefné, Irma néni lett Magyarország legkedvesebb konyhás nénije a gyerekek szavazatai alapján azon a pályázaton, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet hirdetett meg ez év márciusában.