2018. november 20., kedd
Jolán

Belföld

Budapestre érkezett Soros György fia

Az augusztusban 87. életévét betöltő milliárdos pénzügyi spekuláns az utódlását szervezi. Soros György már a közelmúltbeli brüsszeli látogatására is magával vitte 31 éves fiát Alexandert, az örökös pedig a hétvégén Budapesten járt.

Soros György örö­köse Budapestre ér­ke­zett – számolt be a Ripost. A lap kiemeli: Alex Soros múlt hét pénteken foglalta el apja kedvenc lakosztályát Budapest egyik legdrágább szállodájában, a Four Seasonsben. Hónapok óta köztudott, hogy a pénzember Alex nevű gyermekét, a közismert aranyifjút nevezi meg trónörökösként. Ő veszi át a tényleges irányítást  a világot behálózó szövevényes szervezetekben.


Fotó: Instagram

A hatalomátvétel fontos állomása volt, amikor a pénzügyi spekuláns nemrég az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Junckernek is bemutatta fiát Brüsszelben. Alex közvetlenül ott állt atyja mellett, amikor Soros és Juncker üdvözölték  egymást. Soros az utódjaként mutatta be fiát, aki máris átveszi tőle a birodalom irányítását.

Alex azért érkezett  a hétvégén Budapestre, hogy elsőként a magyarországi érdekeltségek teendőit tekintse át. A pesti Four Seasons, szemben a Lánchíddal, régóta törzshelye a Soros klánnak, elsősorban azért, mert alig néhány lépésnyire van a főhadiszállás, a CEU Nádor utcai komplexuma. Az édesapa is mindig ebben a szállodában vesz ki egy luxuslakosztályt. Alex Soros a Ripost információi alapján pontos menetrend szerint itt fogadta a magyar hálózat vezetőit, az alapítványháló és a médiaérdekeltségek döntéshozóit, részletesen átbeszélve velük a kormányváltáshoz szükséges teendőket. A találkozóról az egyik vendég fotót is készített.

(Fotó: Ripost)

 

A 31 éves Alex édesapja luxusbirtokán nőtt fel, a New York közelében található Katonah-ban. Az elképesztő palotát Soros a Jurassic Park írójától, Michael Crichtontól vásárolta meg. Apjához hasonlóan Alex Soros is szereti a fényűzést, amerre jár, világszerte villákat bérel, ahol olykor fényűző partikat szervez. Legutóbb a brit Daily Mail és az amerikai New York Post közölt összeállítást az aranyifjú életéről, aki több szupermodellel is járt már. A közösségi oldalát végignézve pedig feltűnő, hogy olyan befolyásos személyekkel van közös fotója, mint Barack Obama volt amerikai elnök vagy Hillary Clinton korábbi first lady és külügyminiszter.


Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Európának meg kell tudnia védeni külső határait

    Szijjártó: Európának meg kell tudnia védeni külső határait

    Szijjártó Péter egyetért szlovén kollégájával, Miro Cerarral abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy képezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait – erről a külgazdasági és külügyminiszter keddi ljubljanai tárgyalásai után nyilatkozott telefonon az MTI-nek.

  • A gyermekek az erős nemzet építőkövei

    A gyermekek az erős nemzet építőkövei

    A gyermekek az erős nemzet építőkövei, akik a jövő dolgozói és felelősségteljes állampolgárai lesznek, az ő kezükben lesz tehát az ország fejlődése – jelentette ki Járóka Lívia fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a gyermekjogok világnapja alkalmából kiadott közleményében kedden.