EUR: 322,75 Ft
CHF: 281,55 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Belföld

Budapestre érkezett Soros György örököse

A milliárdos üzletember fiát, Alex Sorost nevezte meg utódjaként. A fiatal „playboy” már át is vette a budapesti érdekeltségeket, aki pénteken foglalta el apja kedvenc lakosztályát Budapest legdrágább szállodájában, a Four Seasonsben.

Hosszú hónapok óta sejteni lehetett, hogy a milliárdos üzletember fiát, Alexet, vagy közismertebb nevén, az aranyfiút nevezi meg trónörökösének. A hatalomátvétel fontos állomása volt a “királyfi” bemutatása az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Junckernek.


Alex közvetlenül ott állt atyja mellett, amikor Soros és Juncker keleti despotákat idéző módon  csókkal(!) üdvözölték és a keresztnevükön szólították egymást.  Soros az EU-potentátoknak az utódjaként mutatta be a fiát, aki máris átveszi tőle a birodalom irányításátírja a Ripost. 

Alex azért érkezett  a hétvégén Budapestre, hogy elsőként a magyarországi érdekeltségébe tartozó teendőket tekintse át az Orbán Viktor elleni harc jegyében. A pesti Four Seasons, szemben a Lánchíddal, régóta törzshelye a Soros klánnak, hiszen alig néhány lépésnyire van a CEU főhadiszállása, a Nádor utcában. A Ripost úgy tudja, hogy Alex pontos menetrend szerint fogadta a magyar hálózat vezetőit, az alapítványháló és a médiaérdekeltségek döntéshozóit, részletesen átbeszélve velük az Orbán elleni háború teendőit.


Az ifjú Sorost a Four Seasons éttermében az egyik vendég le is fotózta a sorra érkező, egymást követő jelentéstevők társaságában.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek