2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Csak a munka köti össze Keresztes Ildikót exférjével

Számos lap és internetes oldal pletykái szerint újra összejött Keresztes Ildikó és volt férje, Kicska László. Lapunk megkeresésére azonban Ildikó cáfolta, hogy a magánéletben is egy párt alkotnának volt férjével, csupán a munka köti össze őket, ugyanis a jövőben a basszusgitáros lesz Ildikó menedzsere. 

Bombaként robbant hétfőn reggel a hír, miszerint újra együtt van Keresztes Ildikó és volt férje, Kicska László, ugyanis a jövőben a zenész látja el Ildikó koncertszervezését és sajtóügyeit. Amint megtudtuk, a dolog igencsak friss, ugyanis Kicska a múlt héten vette át a stafétabotot. A két sztár válása óta többször is szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint újra egymásra találtak, de ezt sem Ildikó, sem volt párja nem erősítette meg. A Lokál megkeresésére Ildikó azt mondta, személyesen szeretné lezárni a pletykaáradatot, és egyszer s mindenkorra tisztázni, hogy valójában milyen viszony fűzi őt Kicskához. 


Laci és Ildikó 2011-ben fotó: dfp.hu

– Igen, a hír igaz, valóban Laci foglalkozik a koncertszervezésemmel, de a körítés, amit számos médium tett hozzá az alaphírhez, teljességgel hamis, ugyanis nem alkotunk egy pár Lacival, szigorúan csak munkakapcsolatról van szó. Korábban, házasságunk alatt is foglalkozott az ügyeimmel, és elmondhatom, hogy mindig nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, ugyanis Laci professzionális szinten tudja segíteni a munkámat. Megbízom benne, hiszen emberként nem felejtettük el szeretni és tisztelni egymást. Fontos, hogy Laci nemcsak a menedzsmentrészét ismeri a munkámnak, hanem aktív zenészként a színpadi oldalát is tökéletesen átérzi a dolognak – osztotta meg lapunkkal Ildikó, akinek igen sűrű lesz a nyara. 

– Rengeteg fellépésem van: hamarosan utazom Erdélybe, ugyanis július 2-án Gyergyóújfaluban lépek fel a Keresztes Ildikó Banddel, utána Esztergomban és Felsőtárkányon is várnak minket, majd 9-én lesz a Best Filmusica Songs szimfonikus filmzenei koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, és még sorolhatnám. Csak győzzem csinálni, szoktam mondani, mert 25 éveseken is kifogna ennyi munka. Mázli, hogy szeretem a hivatásomat, így nincs is időm másra – tette hozzá Keresztes. 


(Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.