EUR: 323,28 Ft
CHF: 283,35 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Csak néhány zivatar zavarhatja meg a napsütést pénteken

Csütörtökön alapvetően napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel. Elszórtan, főként a Dunántúlon, a középső országrészben és a Dél-Alföldön fordulhat elő zápor, zivatar.

Éjszaka általában kevés fátyolfelhő lesz felettünk, csapadék nem valószínű. Pénteken a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés. Összességében többfelé várható zápor, zivatar. Heves zivatar a déli órákban főként északkeleten, délután inkább a Dunántúl és a középső országrész déli tájain lehet. A nyugati, délnyugati szél csütörtökön több helyen megélénkül, néhol megerősödik, pénteken az északi területeken több helyen viharos széllökésekre számíthatunk, heves zivatarok környezetében pedig akár károkozó szél is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 31 és 36 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Megállapodásra kell jutni Londonnal a Brexit feltételeiről

    Szijjártó: Megállapodásra kell jutni Londonnal a Brexit feltételeiről

    A külgazdasági és külügyminiszter szerint Magyarország számára egyértelmű, hogy megállapodást kell elérni a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről, mert ennek elmaradása komoly károkat okozna az Európai Unió megmaradó részének, tekintettel arra, hogy Nagy-Britannia az EU második, a világ ötödik legnagyobb gazdasága.