EUR: 312,18 Ft
CHF: 261,47 Ft
2018. április 24., kedd
György

Belföld

Csak néhány zivatar zavarhatja meg a napsütést pénteken

Csütörtökön alapvetően napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel. Elszórtan, főként a Dunántúlon, a középső országrészben és a Dél-Alföldön fordulhat elő zápor, zivatar.

Éjszaka általában kevés fátyolfelhő lesz felettünk, csapadék nem valószínű. Pénteken a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés. Összességében többfelé várható zápor, zivatar. Heves zivatar a déli órákban főként északkeleten, délután inkább a Dunántúl és a középső országrész déli tájain lehet. A nyugati, délnyugati szél csütörtökön több helyen megélénkül, néhol megerősödik, pénteken az északi területeken több helyen viharos széllökésekre számíthatunk, heves zivatarok környezetében pedig akár károkozó szél is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 31 és 36 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

  • Budapest lett Európa új Hollywoodja

    Budapest lett Európa új Hollywoodja

    Az elmúlt tíz évben Budapest lett a „filmesek Mekkája.” A legnézettebb francia tévé, a TF1 stábja 12 perces riportban kereste a választ arra, hogy minek köszönhető a magyar főváros vonzereje.

  • Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkos

    Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkos

    Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék hétfőn nem jogerősen azt a férfit, aki egy fejszével agyonverte a szomszédját 2016 májusában, a baranyai Túronyban – közölte a bíróság a honlapján.