2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XVII.kerület

Diákmunka a kerületben

Idén is meghirdette nyári diákmunka programját a Nemzetgazdasági Minisztérium. Ennek keretében 16 és 25 év közötti diákok kaphatnak munkalehetőséget a területi, települési önkormányzatoknál vagy az önkormányzati fenntartású intézményeknél.

Rákosmente önkormányzata várja azon XVII. kerületben lakó diákok jelentkezését, akik 2017. július 1-jéig betöltik 16. életévüket, de 2017. augusztus 31-én még nem múlnak el 25 évesek, továbbá nappali tagozat tanulói vagy hallgatói jogviszonyban állnak és nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal.


A diákmunka ideje egy hónap. I. ütem: július 1–július 31., II. ütem: augusztus 1–augusztus 31. A munkavégzés ideje napi 6 óra. Jelentkezni 2017. június 12-től személyesen a Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmenti Polgármesteri Hivatal (Budapest, XVII. kerület, Pesti út 165.) Polgármesteri Iroda Szociális és Egészségügyi Csoportjánál, a földszint 7. szobában Beke Andreánál, ügyfélfogadási időben. A diákmunkával kapcsolatos bővebb felvilágosítás Beke Andreánál, a 253-3582-es telefonszámon vagy a beke.andrea@rakosmente.hu e-mail-címen kérhető.

Kerítésfestés lehet az egyik feladat
( Fotó_ Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.