2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Egyéb XVII.kerület

Diákmunka a kerületben

Idén is meghirdette nyári diákmunka programját a Nemzetgazdasági Minisztérium. Ennek keretében 16 és 25 év közötti diákok kaphatnak munkalehetőséget a területi, települési önkormányzatoknál vagy az önkormányzati fenntartású intézményeknél.

Rákosmente önkormányzata várja azon XVII. kerületben lakó diákok jelentkezését, akik 2017. július 1-jéig betöltik 16. életévüket, de 2017. augusztus 31-én még nem múlnak el 25 évesek, továbbá nappali tagozat tanulói vagy hallgatói jogviszonyban állnak és nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal.


A diákmunka ideje egy hónap. I. ütem: július 1–július 31., II. ütem: augusztus 1–augusztus 31. A munkavégzés ideje napi 6 óra. Jelentkezni 2017. június 12-től személyesen a Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmenti Polgármesteri Hivatal (Budapest, XVII. kerület, Pesti út 165.) Polgármesteri Iroda Szociális és Egészségügyi Csoportjánál, a földszint 7. szobában Beke Andreánál, ügyfélfogadási időben. A diákmunkával kapcsolatos bővebb felvilágosítás Beke Andreánál, a 253-3582-es telefonszámon vagy a beke.andrea@rakosmente.hu e-mail-címen kérhető.

Kerítésfestés lehet az egyik feladat
( Fotó_ Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ejtőernyős-világbajnokság

    Ejtőernyős-világbajnokság

    Elkezdődött a 42. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság Szolnokon, a szandaszőlősi sportrepülőtéren. A város az 1974-es civil ejtőernyős-világbajnokságot követően ad újra otthont ilyen jellegű versenynek.

  • Elektromos töltőállomások

    Elektromos töltőállomások

    Az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési program keretein belül Debrecenben 10 db új elektromos töltőállomás és parkolóhely létesül. A debreceni önkormányzat a Nemzetgazdasági Minisztérium „Jedlik Ányos Terv – Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére” tárgyú pályázatra jelentkezett.