EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb XVI.kerület

Diákmunkát kínál az önkormányzat

Az önkormányzatnál 16-25 év közötti, nappali tagozatos diákok jelentkezhetni a diákmunkára

A korai munkatapasztalat- és munkajövedelem-szerzés elősegítése érdekében ez évben is meghirdette a Nemzetgazdasági Minisztérium nyári diákmunka programját.

A kerületi önkormányzat a 2013-ban indult programba 2014-től kapcsolódott be és évente szervezi a kerületben állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 16–25 év közötti, nappali tagozatos diákok adminisztratív vagy könnyű fizikai munkára történő foglalkoztatását intézményeiben.


A diákmunkaprogram 2017. július 1-jén kezdődik és 2017. augusztus 31-én fejeződik be. Azok a nappali tagozatos diákok, akik részt kívánnak venni a napi maximum hatórás, legalább egy hónap időtartamú nyári diákmunkán, regisztráció céljából keressék fel 2017. június 19-től Budapest Főváros Kormányhivatala XVI. Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztályát (XVI. Vívó utca 2.).

Ezt követően az önkormányzatban Tóth Valéria humánpolitikai referenst kell keresni az egészségügyi alkalmassági vizsgálattal kapcsolatban, valamint a munkaszerződéshez szükséges adatlap kitöltése miatt. A munkakezdésre 2017. július 1-jén és/vagy augusztus 1-jén van lehetőség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.