EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 24., szombat
Iván

Egyéb XVI.kerület

Diákmunkát kínál az önkormányzat

Az önkormányzatnál 16-25 év közötti, nappali tagozatos diákok jelentkezhetni a diákmunkára

A korai munkatapasztalat- és munkajövedelem-szerzés elősegítése érdekében ez évben is meghirdette a Nemzetgazdasági Minisztérium nyári diákmunka programját.

A kerületi önkormányzat a 2013-ban indult programba 2014-től kapcsolódott be és évente szervezi a kerületben állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 16–25 év közötti, nappali tagozatos diákok adminisztratív vagy könnyű fizikai munkára történő foglalkoztatását intézményeiben.

A diákmunkaprogram 2017. július 1-jén kezdődik és 2017. augusztus 31-én fejeződik be. Azok a nappali tagozatos diákok, akik részt kívánnak venni a napi maximum hatórás, legalább egy hónap időtartamú nyári diákmunkán, regisztráció céljából keressék fel 2017. június 19-től Budapest Főváros Kormányhivatala XVI. Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztályát (XVI. Vívó utca 2.).

Ezt követően az önkormányzatban Tóth Valéria humánpolitikai referenst kell keresni az egészségügyi alkalmassági vizsgálattal kapcsolatban, valamint a munkaszerződéshez szükséges adatlap kitöltése miatt. A munkakezdésre 2017. július 1-jén és/vagy augusztus 1-jén van lehetőség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.