EUR: 310,38 Ft
CHF: 270,85 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Belföld

Dráma! Emésztőben fulladt meg a 17 hónapos gyerek

Szomszédjuk udvarán szennyvízaknába esett és elhunyt egy 17 hónapos kisfiú, amiért a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz.

Vésztőn hétfő este beleesett a szomszéd szennyvízaknájába egy 17 hónapos kisfiú. A gyermek a helyszínen életét vesztette – írja a Police.hu.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást és vizsgálja a tragédia okát, körülményeit.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Letolvajozzák Vonát a háta mögött

  Letolvajozzák Vonát a háta mögött

  Vona Gábor elleni lázadásról írt a Ripost múlt pénteken, miután korábban bejutottak a radikális Jobbik siófoki frakcióülésére. A lap szerint Vonát tolvajként emlegetik, amiért ellopta a párt lelkét, miközben Volner János frakcióvezető azért került partvonalra, mert a párt új Főnöke, Simicska Lajos nagyvállalkozó “buta rendőrnek” tartja.

 • A devizahiteleseken segített a kormány

  A devizahiteleseken segített a kormány

  Magyarországon 2002 után a szocialista kormány megszüntette a korábbi otthonteremtési rendszert. Ez a devizahitelezés felé terelte a magyar családokat, aminek eredményeként a lakossági devizahitelek összege több mint százszorosára emelkedett.

 • Amikor az ebédpénz visszajár

  Amikor az ebédpénz visszajár

  Több mint 3 millió forintos kötbért kénytelen fizetni a tömeges ételmérgezést okozó Gyermekmenza Kft. az óbudai önkormányzatnak, amit az megoszt a szülőkkel.