EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 24., szombat
Iván

Egyéb Dunaújváros

DUDIK fesztivál a legjobb magyar előadókkal!

Csütörtöktől vasárnapig ismét a zenéé lesz a főszerep a dunaújvárosi alsó Duna-parton. Az idén is megrendezik a DUDIK minifesztivált, amelyen a magyar pop-rock és alternatív zenekarok színe-java tiszteletét teszi.  

Tavaly a Városháza téren, idén a Duna-parton láthatják-hallhatják majd a Wellhello zenekart a dunaújvárosiak. A DUDIK fesztivál nyitónapján adnak koncertet Fluor Tomiék. Mellettük a helyi erőket képviselő Beatkoho, a Holychicks, a Belga és a Mary Popkids is szerepel a csütörtöki programban.

A pénteki nap talán leginkább várt fellépője a Honeybeast lesz, akik legutóbb a Galéria Jazz Klubban adtak telt házas „hangversenyt”. Tarján Zsófiékon kívül a dunaújvárosi Pentele Ska Klub, a szintén helybeli Rockbox, a Fish! és a Balkán Fanatik biztosítja a zenei sokszínűséget, de Majka és Curtis, valamint Dj Juhász Laci is elhúzza a résztvevők nótáját.

A Honeybeast zenekarra minden bizonnyal sokan lesznek kíváncsiak (fotó: Honeybeast zenekar)

 

A szombati koncertezők között megtaláljuk a dunaújvárosi Jolly Jackerst, akik az ír kocsmazene műfaját képviselik, a helyi erőkből álló Névtelen Utca együttest, valamint a basszusgitáros Varga László révén szintén újvárosi kötődésű Hiperkarmát, az pedig előre borítékolható, hogy a Vad Fruttik újra lázba hozza a közönséget, ahogy tavaly is tette.

Hétfőre érdemes szabadnapot kérni a munkába járóknak, hiszen a Magashegyi Underground, az Intim Torna Illegál, valamint Péterfy Bori és a Love Band ha a másnaposságot nem is, de a másnapi táncból eredő izomlázat  garantálják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.