EUR: 322,55 Ft
CHF: 281,51 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Oszteréknál áll a bál

Oszter Alexandra és családja mostanság Oszter Sándor igen kínos botrányai és bírósági ügyei miatt kerültek a címlapokra. A minap épp azért, mert a színész kijelentette, egyáltalán nem örül lánya eljegyzésének. Alexandra a közösségi oldalon válaszolt. 

Oszter Alexandrának elege van édesapja, Oszter Sándor ügyeiből, a közösségi oldalon közzétett posztból pedig úgy tűnik, abból még inkább, hogy őt és családját is belevonja ezekbe a kínos incidensekbe. „(…) Sajnálom, hogy az egykori nagy művész, akire ezrek néztek fel, akit én csodáltam és akire büszke voltam, ma nem a zseniális alakításairól, hanem a botrányairól vált híressé.


Szeretném tudatni mindenkivel, hogy teljes mértékben elhatárolódok minden nyilatkozatától és tettétől. Bántó számomra, hogy a vélt vagy valós tetteit az én és a kis családom magánéletének zavarásával, inzultálásával, hamis állításaival próbálja elkendőzni. Azt pedig döbbenettel veszem tudomásul, hogy ezen valótlan állításokat édesanyám is alátámasztja” – írta a dühös posztot Alexandra, akinek szülei korábban már kijelentették, nem támogatják jelenlegi párjával, Popovics Tamás egykori olimpikonnal való kapcsolatát.

Oszter Sándor (Fotó: Máté Krisztián)

Oszter Sándor pedig a Borsnak azt is elmondta, egyáltalán nem örül lánya eljegyzésének, akinek kezét néhány hete kérte meg Tamás. Alexandra posztjára kommentben válaszolt édesanyja, Failloni Donatella, aki azzal vádolja lányát, hogy enged párja agymosásának.


– Apád akaratán kívül került botrányokba, elsősorban a médiának köszönhetően. Azt hogy ennyi csaló került a közelébe, csak a jóhiszeműségét bizonyítja. Sok hibája van, de soha nem volt rossz ember és becstelen. Sajnos te egy alapos agymosáson mentél keresztül, mindenesetre a párod most is remek sorokat diktált neked. Apád nem szorul sajnálatra és ma is nagy művész, amit nem mindenki mondhat el magáról – dühöngött a zongoraművész, akit múlt héten baleset ért kertészkedés közben és eltört hat bordája. A Blikknek nyilatkozó Oszter pedig elárulta, Alexandra nem látogatta meg édesanyját a kórházban, csupán SMS-t küldött neki.

– Csak egy ­sms-t­ küldött, amikor az kórházban volt bordatöréssel. Donatella ekkor felhívta, de azóta sem jelentkezett. Azt hiszem, hogy hátsó szándékai vannak a férfinak, nem tudom, milyenek – mondta a lapnak a színész.

Alexandra – akit lapzártánkig nem értünk el telefonon –, úgy tűnik, ezek miatt döntött úgy, hogy elhatárolódik szüleitől.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.