2018. március 21., szerda
Benedek

Extra

Oszteréknál áll a bál

Oszter Alexandra és családja mostanság Oszter Sándor igen kínos botrányai és bírósági ügyei miatt kerültek a címlapokra. A minap épp azért, mert a színész kijelentette, egyáltalán nem örül lánya eljegyzésének. Alexandra a közösségi oldalon válaszolt. 

Oszter Alexandrának elege van édesapja, Oszter Sándor ügyeiből, a közösségi oldalon közzétett posztból pedig úgy tűnik, abból még inkább, hogy őt és családját is belevonja ezekbe a kínos incidensekbe. „(…) Sajnálom, hogy az egykori nagy művész, akire ezrek néztek fel, akit én csodáltam és akire büszke voltam, ma nem a zseniális alakításairól, hanem a botrányairól vált híressé.


Szeretném tudatni mindenkivel, hogy teljes mértékben elhatárolódok minden nyilatkozatától és tettétől. Bántó számomra, hogy a vélt vagy valós tetteit az én és a kis családom magánéletének zavarásával, inzultálásával, hamis állításaival próbálja elkendőzni. Azt pedig döbbenettel veszem tudomásul, hogy ezen valótlan állításokat édesanyám is alátámasztja” – írta a dühös posztot Alexandra, akinek szülei korábban már kijelentették, nem támogatják jelenlegi párjával, Popovics Tamás egykori olimpikonnal való kapcsolatát.

Oszter Sándor (Fotó: Máté Krisztián)

Oszter Sándor pedig a Borsnak azt is elmondta, egyáltalán nem örül lánya eljegyzésének, akinek kezét néhány hete kérte meg Tamás. Alexandra posztjára kommentben válaszolt édesanyja, Failloni Donatella, aki azzal vádolja lányát, hogy enged párja agymosásának.


– Apád akaratán kívül került botrányokba, elsősorban a médiának köszönhetően. Azt hogy ennyi csaló került a közelébe, csak a jóhiszeműségét bizonyítja. Sok hibája van, de soha nem volt rossz ember és becstelen. Sajnos te egy alapos agymosáson mentél keresztül, mindenesetre a párod most is remek sorokat diktált neked. Apád nem szorul sajnálatra és ma is nagy művész, amit nem mindenki mondhat el magáról – dühöngött a zongoraművész, akit múlt héten baleset ért kertészkedés közben és eltört hat bordája. A Blikknek nyilatkozó Oszter pedig elárulta, Alexandra nem látogatta meg édesanyját a kórházban, csupán SMS-t küldött neki.

– Csak egy ­sms-t­ küldött, amikor az kórházban volt bordatöréssel. Donatella ekkor felhívta, de azóta sem jelentkezett. Azt hiszem, hogy hátsó szándékai vannak a férfinak, nem tudom, milyenek – mondta a lapnak a színész.

Alexandra – akit lapzártánkig nem értünk el telefonon –, úgy tűnik, ezek miatt döntött úgy, hogy elhatárolódik szüleitől.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Hamarosan elérkezik a nagy nap, amikor Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. Felhőtlen boldogságukba csupán egy dolog rondít bele: a leendő aráról készült kamu pucér képek, melyeket egy az Iszlám Államhoz (IS) köthető portál tett közzé az interneten.

  • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.