EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Külföld

Elfelejtette bezárni a pornót a képviselő

Ramon A. Perezt, Rhode Island állam egyik képviselőjét csupán a jó szándék vezérelte, amikor egy szakpolitikai ügyben némi háttéranyagot osztott szét kollégái között.

Ám a politikus ahelyett, hogy csak a szöveget másolta volna ki a témával foglalkozó Wikipedia-oldalról, inkább egy képernyőfotót csinált monitorjáról és kinyomtatva azt osztotta szét a kollégái között. A probléma csak az volt, hogy Perez elfelejtette bezárni böngészőjében a pornográf tartalmakkal foglalkozó weboldalakat, így mindenki látta, hogy a politikus merre kalandozott a neten. A képviselő természetesen mindent tagad, állítása szerint egy harmadik személytől kapta az anyagot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  A hivatalos észak-koreai média újabban “tisztelt first ladynek” szólítja Kim Dzsong Un észak-koreai vezető feleségét, Zsi Szol Dzut, megfigyelők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy ez cím több mint negyven éve nem volt használatban az országban – írta csütörtökön a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

 • Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén – mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

 • Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot.