2017. december 15., péntek
Valér

Belföld

Jobbikos szexbotrány: Elnapolták Volner bozótos ügyének tárgyalását

Azért indult per, mert Volner János jobbikos képviselőről és Cs.Mariannról félreérthető helyzetben készültek képek.

Egy bozótosba bújva fényképezték le őket, amit a Ripost közzé is tett. Az egyébként házas Volner később elismerte, hogy régebb óta volt intim viszonya a nővel, aki nem a felesége. A kellemetlen bozótos afférból egyébként már a Jobbik is kezd kihátrálni, ráadásul Volner ügyvédje már békülékenyebb hangnemben törekszik a peren kívüli megállapodásra.


A Jobbik frakcióvezetője Volner János volt párjának kérésére elhalasztották azt a pert, amit a Ripost ellen indítottak, mivel a online lapban olyan képek jelentek meg a jobbikos képviselőről, amint egy bokorban bujkál egy fiatal nővel. A bíró azt javasolta, hogy Volner gondolja át, hogy egyáltalán akar-e pert.

Kapcsolódó Cikkek

 • Berkecz szivárogtatta ki Karácsony káromkodását

  Berkecz szivárogtatta ki Karácsony káromkodását

  Beismerte Berkecz Balázs az Együtt alelnöke, hogy ő volt az, aki nyilvánosságra hozta Karácsony Gergely (PM) beszédét, amelyben a baloldal új miniszterelnökjelöltje trágár szavak kíséretében kívánja háta közepére a jelölést.

 • Fogadjon örökbe ön is egy kisállatot!

  Fogadjon örökbe ön is egy kisállatot!

  Az ünnepek közeledtével egyre jobban felerősödik a örökbefogadási vágy, azonban sok esetben a kiválasztott kutyák, cicák néhány hónap elteltével ugyanannál a menhelynél kötnek ki, amelyből elvitték őket.

 • Küzdeni indult Orbán Brüsszelbe

  Küzdeni indult Orbán Brüsszelbe

  Hátizsákjában a magyarok véleményével indult el tegnap kora reggel Brüsszelbe Orbán Viktor miniszterelnök, ahol az EU-csúcson ismét a bevándorlás, a migráció ügye volt az egyik téma.