EUR: 323,23 Ft
CHF: 280,47 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Belföld

Jobbikos szexbotrány: Elnapolták Volner bozótos ügyének tárgyalását

Azért indult per, mert Volner János jobbikos képviselőről és Cs.Mariannról félreérthető helyzetben készültek képek.

Egy bozótosba bújva fényképezték le őket, amit a Ripost közzé is tett. Az egyébként házas Volner később elismerte, hogy régebb óta volt intim viszonya a nővel, aki nem a felesége. A kellemetlen bozótos afférból egyébként már a Jobbik is kezd kihátrálni, ráadásul Volner ügyvédje már békülékenyebb hangnemben törekszik a peren kívüli megállapodásra.


A Jobbik frakcióvezetője Volner János volt párjának kérésére elhalasztották azt a pert, amit a Ripost ellen indítottak, mivel a online lapban olyan képek jelentek meg a jobbikos képviselőről, amint egy bokorban bujkál egy fiatal nővel. A bíró azt javasolta, hogy Volner gondolja át, hogy egyáltalán akar-e pert.

Kapcsolódó Cikkek

  • Világsztárok az idei ZEnergia koncerten

    Világsztárok az idei ZEnergia koncerten

    Miklósa Erika operaénekesnő, Balázs János zongoraművész és Lajkó Félix hegedűművész lesznek a sztárfellépői a ZEnergia elnevezésű komolyzenei koncertnek, amelynek idén a Budavári Palota Oroszlános Udvara ad otthont.

  • Bakondi: Új balkáni főútvonalak alakultak ki

    Bakondi: Új balkáni főútvonalak alakultak ki

    Új balkáni főútvonalak alakultak ki az illegális migrációban – hívta fel a figyelmet a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.