EUR: 309,93 Ft
CHF: 283,46 Ft
2017. június 29., csütörtök
Péter, Pál

Belföld

Jobbikos szexbotrány: Elnapolták Volner bozótos ügyének tárgyalását

Azért indult per, mert Volner János jobbikos képviselőről és Cs.Mariannról félreérthető helyzetben készültek képek.

Egy bozótosba bújva fényképezték le őket, amit a Ripost közzé is tett. Az egyébként házas Volner később elismerte, hogy régebb óta volt intim viszonya a nővel, aki nem a felesége. A kellemetlen bozótos afférból egyébként már a Jobbik is kezd kihátrálni, ráadásul Volner ügyvédje már békülékenyebb hangnemben törekszik a peren kívüli megállapodásra.

A Jobbik frakcióvezetője Volner János volt párjának kérésére elhalasztották azt a pert, amit a Ripost ellen indítottak, mivel a online lapban olyan képek jelentek meg a jobbikos képviselőről, amint egy bokorban bujkál egy fiatal nővel. A bíró azt javasolta, hogy Volner gondolja át, hogy egyáltalán akar-e pert.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megtámadta a rab az egyik börtönőrt, akár 15 évre is számíthat tettéért

    Megtámadta a rab az egyik börtönőrt, akár 15 évre is számíthat tettéért

    Hivatalos személy elleni erőszak, valamint súlyos testi sértés miatt vádat emelt a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség az ellen a 27 éves, jogerős szabadságvesztését töltő férfi ellen, aki még tavaly februárban a Fővárosi Büntetés-végrehatjási Intézetben, a zárkájában rátámadt két börtönőrre – tájékoztatta a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-t.

  • Folyamatos a taxisok ellenőrzése

    Folyamatos a taxisok ellenőrzése

    A Nemzeti Fejlesztési Minisztériumon (NFM) belül működő közlekedési hatóság, a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal, a Budapesti Közlekedési Központtal, és a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV) együttműködve közösen ellenőrzi a taxisokat Budapesten, az ellenőrzések főként a szabadúszó, a taxisokra vonatkozó szabályokat be nem tartó sofőrökre irányulnak – mondta Fónagy János, az NFM parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.