2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Extra

Emilio: Harcolok egy kisfiúért!

Hét év után is lángol a szerelem az énekes és felesége, Tina között. És bár Bangó Margit unokája nem szeretne több gyereket, Emilio makacsul küzd egy trónörökösért.

Fotó: Facebook
Emilio és Tina

„Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, egyszer igazad lesz” – hangzott Muhammad Ali szájából a szállóigévé vált mondat, ami Jellinek Emil, azaz Emilio szeme előtt is ott lebeg folyton. A negyvenéves énekes ugyanis rajongva szereti feleségét, Tinát, Bangó Margit unokáját, és a mai napig ég a tűz köztük.

– Gyerekkorunk óta ismerjük egymást és hét éve vagyunk házasok. Óriási szerelem a miénk. Tina az életem értelme, ő az én drága szép szerelmem, akivel úgy élek, mintha minden nap az utolsó napunk lenne. Mintha az orvos azt mondta volna: Emilio, 24 órád van hátra! Ennyire szeretem a feleségem! Ezt csak így lehet, ezt csak így érdemes csinálni, és ezért lángolunk a mai napig, és ez a tűz sosem múlik el – vallott szerelmet a Lokál hasábjain Emilio, akiből Tina hozta elő a romantikus oldalát.

– Mindig is bennem volt a hősszerelmes énem, de Tina az egyedüli nő, aki ezt igazán kihozta belőlem. Ő az a nő az életemben, aki megérdemelte ezt a feltétel nélküli, örökké tartó szerelmet, ami bennem van – ámultunk Emilio őszinte szavain, aki bár nem bánja, hogy nőuralom van körülötte, azért szeretne egy trónörököst is a családba.


– Körbevesznek a női uralkodók: Bangó Margit, Tina, Tinike, Vivi. Jó a szívem, imádom őket, azt csinálnak velem, amit akarnak, de azért nem egyszerű! – nevetett fel a zenész. – Nagyon szeretnék még egy gyereket, egy kisfiút! Tina annyira nem díjazza az ötletet, ő gátolná a dolgot, de azért én egy elég makacs gyerek vagyok, és nem lehet velem bírni. Ha összejön, akkor bizony nincs mit tenni! De hát persze ember tervez, isten végez – avatta be lapunkat nagy vágyába az énekes, aki boldog, hogy A Nagy Duett vasárnapi döntője után ismét a családjára koncentrálhat.

Kapcsolódó Cikkek