EUR: 312,18 Ft
CHF: 261,47 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb XVI.kerület

Évszázadok asszonyai a Kultúrligetben

Paor Éva és Paor Lilla könyvbemutatón ( Fotó: Sáfár Tibor)

Paor Éva és Paor Lilla közösen mutatta be új könyvét a Corvin Művelődési Házban.

Paor Éva Az évszázadok asszonyai című kötetéből Magyarország történelmét ismerhetik meg az olvasók egy-egy család életén keresztül a kiegyezéstől a második világháború végéig, míg Paor Lilla interjúkötetének riportalanyai az ötvenes éveket idézik fel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.