2018. augusztus 17., péntek
Jácint

Belföld

Feljelentik a migránsokat lefektető Jobbikost

Feljelentést tesz az Együtt választmányának elnöke Toroczkai László hétvégi akciója miatt.

A párt a közösségi oldalán jelentette be, hogy Szigetvári Viktor feljelentést tesz, amiért Toroczkai László ásotthalmi polgármester és Jobbik-alelnök mezőőrsége rendőrségi intézkedés nélkül kényszerített földre jogszerű menedékkérőként érkező embereket.

„Ez nyilvánvaló önbíráskodás. Sem szélsőjobboldali szabadcsapatok, sem pedig az ásotthalmi mezőőrök nem korlátozhatják senkinek sem a Genfi Konvenció által biztosított menedékkérői jogait„ – olvasható az Együtt oldalán.

A Jobbik alelnöke az alábbi bejegyzést posztolta a hétvégén.

Kapcsolódó Cikkek

 • Petike apját okolja az anya

  Petike apját okolja az anya

  Sosem bocsátom meg a férjemnek, hogy öngyújtót adott a fiam kezébe, majd hagyta meghalni a tűzben Petikét. Azt kívánom neki, hogy élete végéig börtönben üljön – nyilatkozta a Lokálnak Csebján Gizella, akinek ötéves gyermeke hétfőn égett halálra kosdi otthonuk fészerében.

 • Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Megkezdődött az MSZP kormányok titkosszálgalati vezetői, Galambos Lajos, Laborc Sándor és Szilvásy György ellen lefolytatott büntetőügy titkos iratainak felülvizsgálata – értesült a Magyar Idők.

 • Hamisan vádolták a fideszes képviselőt

  Hamisan vádolták a fideszes képviselőt

  A VIII. kerületi rendőrkapitányságot bízta meg a Központi Nyomozó Főügyészség aazl, hogy nyomozzák ki, ki próbálta hamis váddal besározni a kampány során a Fidesz-KDNP tapolcai képviselőjelöltéjét, Fenyvesi Zoltánt.