2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Fidesz: A baloldal számára nem a magyar érdek az első

A baloldal ismét egyértelművé tette, hogy számukra nem a magyar érdek az első, és ha rajtuk múlna, akkor szó nélkül végrehajtanák a migránsok betelepítését – írta a Fidesz közleményükben.

A baloldali politikusok sorra üzenik meg, hogy készek átadni az irányítást Brüsszelnek és részt venni a Soros-terv megvalósításában. Botka László és Molnár Gyula után most Szigetvári Viktor és Juhász Péter is nyilvánvalóvá tette, hogy készek a kvóta elfogadására. Miközben a magyar emberek egyértelművé tették, hogy nem kérnek a migránsokból, a baloldal offenzívát indított a kerítés lebontásáért és a bevándorlók behozataláért – írta a Fidesz az MTI-nek eljuttatott közleményükben Juhász Péter és Szigetvári Viktor (Együtt) nyilatkozatára.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.