2018. április 23., hétfő
Béla

Belföld

Fidesz: A baloldal számára nem a magyar érdek az első

A baloldal ismét egyértelművé tette, hogy számukra nem a magyar érdek az első, és ha rajtuk múlna, akkor szó nélkül végrehajtanák a migránsok betelepítését – írta a Fidesz közleményükben.

A baloldali politikusok sorra üzenik meg, hogy készek átadni az irányítást Brüsszelnek és részt venni a Soros-terv megvalósításában. Botka László és Molnár Gyula után most Szigetvári Viktor és Juhász Péter is nyilvánvalóvá tette, hogy készek a kvóta elfogadására. Miközben a magyar emberek egyértelművé tették, hogy nem kérnek a migránsokból, a baloldal offenzívát indított a kerítés lebontásáért és a bevándorlók behozataláért – írta a Fidesz az MTI-nek eljuttatott közleményükben Juhász Péter és Szigetvári Viktor (Együtt) nyilatkozatára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mindenhol nyert volna a Fidesz

  Mindenhol nyert volna a Fidesz

  Az ellenzék nem magában, hanem egyebek mellett a választási rendszerben keresi hatalmas vereségük okát. Pedig nincs olyan ország, amely választási rendszerével nem a Fidesz kormányozna.

 • Szabadon járhat Budapesten Gyárfás

  Szabadon járhat Budapesten Gyárfás

  Már tavaly októberben megkapta Gyárfás Tamástól a Fenyő-gyilkosság felbujtójához elvezető bizonyítékot I. Sándor főügyész, mégsem tett semmit.

 • Pénzt ad Brüsszel Sorosnak

  Pénzt ad Brüsszel Sorosnak

  Újabb pofont kapott Magyarország Soros Györgytől és bandájától. Múlt hét hétfőn járt Brüsszelben a pénzügyi spekuláns és láss csodát, csütörtökön már meg is szavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést.

 • Orbán Viktor: Nem fogadják el az eredményt

  Orbán Viktor: Nem fogadják el az eredményt

  Soros György pénzügyi spekuláns körei rossz lóra tettek, és most éppen bukóban vannak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában a parlamenti választás eredményét kommentálva.