2018. április 23., hétfő
Béla

Belföld

Fidesz: A Jobbik minden eszközzel védi a Simicska-korrupciót

A Fidesz szerint a Jobbik mindent elkövet annak érdekében, hogy fedezze a “Jobbik-Simicska-korrupciót” és megakadályozza a korrupcióellenes törvény életbe lépését.

A kormánypárti képviselőcsoport keddi közleményében Staudt Gábor jobbikos országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójára reagált, aki szerint hamarosan összegyűlhet az ellenzéki oldalon annyi aláírás, hogy az Alkotmánybíróság elé kerülhessen a pártfinanszírozási törvény előző héten elfogadott módosítása.


A Fidesz-frakció ezt úgy kommentálta: a legnagyobb korrupció Magyarországon, hogy “a milliárdos Simicska Lajos megvette és burkoltan pénzeli a Jobbikot”, hiszen irreálisan alacsony áron, a pártot több százmillióval támogatva adott plakáthelyeket, ami felveti az áfacsalás és a tiltott pártfinanszírozás gyanúját.

A Jobbik politikusai folyamatosan mellébeszélnek és titkolják azt, fizettek-e egyáltalán Simicskának, és ha igen, miből – írta közleményében a Fidesz.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mindenhol nyert volna a Fidesz

  Mindenhol nyert volna a Fidesz

  Az ellenzék nem magában, hanem egyebek mellett a választási rendszerben keresi hatalmas vereségük okát. Pedig nincs olyan ország, amely választási rendszerével nem a Fidesz kormányozna.

 • Szabadon járhat Budapesten Gyárfás

  Szabadon járhat Budapesten Gyárfás

  Már tavaly októberben megkapta Gyárfás Tamástól a Fenyő-gyilkosság felbujtójához elvezető bizonyítékot I. Sándor főügyész, mégsem tett semmit.

 • Pénzt ad Brüsszel Sorosnak

  Pénzt ad Brüsszel Sorosnak

  Újabb pofont kapott Magyarország Soros Györgytől és bandájától. Múlt hét hétfőn járt Brüsszelben a pénzügyi spekuláns és láss csodát, csütörtökön már meg is szavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést.

 • Orbán Viktor: Nem fogadják el az eredményt

  Orbán Viktor: Nem fogadják el az eredményt

  Soros György pénzügyi spekuláns körei rossz lóra tettek, és most éppen bukóban vannak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában a parlamenti választás eredményét kommentálva.