EUR: 324,09 Ft
CHF: 282,92 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Belföld

Fidesz: A Jobbik minden eszközzel védi a Simicska-korrupciót

A Fidesz szerint a Jobbik mindent elkövet annak érdekében, hogy fedezze a “Jobbik-Simicska-korrupciót” és megakadályozza a korrupcióellenes törvény életbe lépését.

A kormánypárti képviselőcsoport keddi közleményében Staudt Gábor jobbikos országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójára reagált, aki szerint hamarosan összegyűlhet az ellenzéki oldalon annyi aláírás, hogy az Alkotmánybíróság elé kerülhessen a pártfinanszírozási törvény előző héten elfogadott módosítása.


A Fidesz-frakció ezt úgy kommentálta: a legnagyobb korrupció Magyarországon, hogy “a milliárdos Simicska Lajos megvette és burkoltan pénzeli a Jobbikot”, hiszen irreálisan alacsony áron, a pártot több százmillióval támogatva adott plakáthelyeket, ami felveti az áfacsalás és a tiltott pártfinanszírozás gyanúját.

A Jobbik politikusai folyamatosan mellébeszélnek és titkolják azt, fizettek-e egyáltalán Simicskának, és ha igen, miből – írta közleményében a Fidesz.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gázolt a HÉV a Gubacsi hídnál

  Gázolt a HÉV a Gubacsi hídnál

  Gázolt a HÉV hétfő reggel a főváros XX. kerületében, a baleset sérültje a helyszínen meghalt – közölte a katasztrófavédelem.

 • Baleset az M3-as autópályán

  Baleset az M3-as autópályán

  Baleset miatt lezárták hétfő reggel az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalát Bag közelében – közölte a katasztrófavédelem.

 • Megduplázódott a lakásépítések száma

  Megduplázódott a lakásépítések száma

  Az elmúlt három évben megduplázódott a lakásépítések száma Magyarországon, az 5 százalékos kedvezményes lakásáfa teljesen átalakította az építkezések ütemét – mondta az ingatlan.