EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Belföld

Fidesz: A Jobbik minden eszközzel védi a Simicska-korrupciót

A Fidesz szerint a Jobbik mindent elkövet annak érdekében, hogy fedezze a “Jobbik-Simicska-korrupciót” és megakadályozza a korrupcióellenes törvény életbe lépését.

A kormánypárti képviselőcsoport keddi közleményében Staudt Gábor jobbikos országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójára reagált, aki szerint hamarosan összegyűlhet az ellenzéki oldalon annyi aláírás, hogy az Alkotmánybíróság elé kerülhessen a pártfinanszírozási törvény előző héten elfogadott módosítása.


A Fidesz-frakció ezt úgy kommentálta: a legnagyobb korrupció Magyarországon, hogy “a milliárdos Simicska Lajos megvette és burkoltan pénzeli a Jobbikot”, hiszen irreálisan alacsony áron, a pártot több százmillióval támogatva adott plakáthelyeket, ami felveti az áfacsalás és a tiltott pártfinanszírozás gyanúját.

A Jobbik politikusai folyamatosan mellébeszélnek és titkolják azt, fizettek-e egyáltalán Simicskának, és ha igen, miből – írta közleményében a Fidesz.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.