2018. november 20., kedd
Jolán

Belföld

Fidesz: Az ellenzék nem Magyarország sikeréért, hanem a magyarok ellen szurkol

Az LMP Magyarország sikertelenségére játszik, ahelyett, hogy a magyarok sikeréért küzdene. A világbajnokság a harmadik legnagyobb nemzetközi esemény, amelynek sikeréért több ezer magyar dolgozik és milliók szurkolnak – írta közleményében a Fidesz.

Az LMP ezzel szemben nem a magyarokért, nem Magyarországért, hanem a magyarok ellen szurkol. Nincs a világon még egy olyan ország, ahol az ellenzék egy ilyen nemzetközi esemény ellen ágáljon. Arra kérjük az ellenzéket, hogy Magyarország sikeréért és ne ellene szurkoljanak – reagált közleményben a Fidesz Ungár Péter (LMP) nyilatkozatára.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Európának meg kell tudnia védeni külső határait

    Szijjártó: Európának meg kell tudnia védeni külső határait

    Szijjártó Péter egyetért szlovén kollégájával, Miro Cerarral abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy képezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait – erről a külgazdasági és külügyminiszter keddi ljubljanai tárgyalásai után nyilatkozott telefonon az MTI-nek.

  • A gyermekek az erős nemzet építőkövei

    A gyermekek az erős nemzet építőkövei

    A gyermekek az erős nemzet építőkövei, akik a jövő dolgozói és felelősségteljes állampolgárai lesznek, az ő kezükben lesz tehát az ország fejlődése – jelentette ki Járóka Lívia fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a gyermekjogok világnapja alkalmából kiadott közleményében kedden.