2018. április 25., szerda
Márk

Belföld

Fidesz: Az ellenzék nem Magyarország sikeréért, hanem a magyarok ellen szurkol

Az LMP Magyarország sikertelenségére játszik, ahelyett, hogy a magyarok sikeréért küzdene. A világbajnokság a harmadik legnagyobb nemzetközi esemény, amelynek sikeréért több ezer magyar dolgozik és milliók szurkolnak – írta közleményében a Fidesz.

Az LMP ezzel szemben nem a magyarokért, nem Magyarországért, hanem a magyarok ellen szurkol. Nincs a világon még egy olyan ország, ahol az ellenzék egy ilyen nemzetközi esemény ellen ágáljon. Arra kérjük az ellenzéket, hogy Magyarország sikeréért és ne ellene szurkoljanak – reagált közleményben a Fidesz Ungár Péter (LMP) nyilatkozatára.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán megvalósítja Trump álmát

    Orbán megvalósítja Trump álmát

    Orbán Viktor gazdasági modellje Donald Tump amerikai elnök álmát valósítja meg – írta Magyarországgal foglalkozó elemzésében a Bloomberg.

  • Gyárfás blöffel védekezik

    Gyárfás blöffel védekezik

    Bár a nyomozóhatóság a Magyar Idők szerint egy vágatlan, Portik Tamás és Gyárfás Tamás közötti beszélgetés hangfelvétele alapján gyanúsítja a volt úszószövetségi elnököt felbujtóként a Fenyő-gyilkossággal, Gyárfás úgy nyilatkozott: éppen ez a hangfelvétel tisztázhatná őt, ezért annak nyilvánosságra hozását szorgalmazza.