2018. április 19., csütörtök
Emma

Belföld

Fidesz: egyre kétségbeesettebb a Jobbik

A Fidesz szerint egyre kétségbeesettebb a Jobbik, olyannal vádolja a kormánypártokat, amelyet leginkább ő maga csinál, összejátszik a szocialistákkal.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője sajtótájékoztatón azt mondta, Fidesz és az MSZP szimbiózisban él, egyik sem létezhet a másik nélkül, a két pártot összeköti az elmúlt 27 év közös korrupt múltja.


A Fidesz erre reagálva közölte: a Jobbik azzal vádolja a Fideszt, amit ő maga csinál: összejátszik a szocialistákkal a parlamentben, a helyi választásokon, az önkormányzatokban és most éppen a “Lex Csicska” néven hívott plakáttörvény kapcsán is.

Közölték továbbá: a legnagyobb korrupció Magyarországon az, hogy Simicska Lajos megvette és burkoltan pénzeli a Jobbikot, és a pénteki, a plakáttörvényről rendezendő újabb szavazás során ki fog derülni, hogy melyik pártnak nem érdeke a korrupció megszüntetése.

Kapcsolódó Cikkek

 • Házi őrizetbe kerülhet Gyárfás

  Házi őrizetbe kerülhet Gyárfás

  Házi őrizet elrendelését indítványozta csütörtökön a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében gyanúsítottként kihallgatott Gyárfás Tamás ellen a Fővárosi Főügyészség, ennek értelmében a volt úszószövetségi elnököt hazaengedik.

 • Gál Kinga: Az uniós szakpolitikák nem mehetnek a kulturális sokszínűség rovására

  Gál Kinga: Az uniós szakpolitikák nem mehetnek a kulturális sokszínűség rovására

  Az Európai Uniónak a kulturális sokszínűséget kellene védenie, az uniós szakpolitikák nem mehetnek annak rovására, és nem rombolhatják ott, ahol a nemzeti kisebbségi közösségek többséget alkotnak – hangsúlyozta Gál Kinga fideszes EP-képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament Kisebbségi Munkacsoportjának ülését követően az MTI-hez eljuttatott közleményében csütörtökön.

 • Megdőltek a hajnali melegrekordok

  Megdőltek a hajnali melegrekordok

  Csütörtökre virradóra megdőlt a fővárosi és az országos hajnali melegrekord, a leghidegebb órában sem csökkent 16 fok alá a hőmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján.