EUR: 318,10 Ft
CHF: 280,21 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Belföld

Fidesz-frakció: A családokat devizahitelbe taszító szocialisták vádaskodnak

Azok a szocialisták vádaskodnak, akik devizahitelbe taszították a családokat – reagálás az MSZP nyilatkozatára a Fidesz-frakció.

Felháborító, hogy azok a szocialisták vádaskodnak, akik családok százezreit taszították devizahitelbe, majd a legnagyobb bajban segítség nélkül hagyták őket.


A szocialisták kormányzása alatt több mint egymillió család otthonára tették rá a kezüket a bankok és a családok belerokkantak az adósságba. A polgári kormány mindent megtett annak érdekében, hogy segítséget nyújtson a bajba jutott devizahiteleseknek: létrehozta az árfolyamgátat, elszámoltatta a bankokat, forintosította a devizahiteleket, és életbe léptette a fair bank törvényt.

Trócsányi László igazságügyi miniszter több mint tíz éve felfüggesztette ügyvédi tevékenységét, ezért nincs és nem is lehet beleszólása a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda ügyeibe, a szocialisták aljas rágalmai tehát igaztalanok – írta közleményében a Fidesz-frakció.

Kapcsolódó Cikkek

  • Sneider magyar SS-t alapított

    Sneider magyar SS-t alapított

    Rendőrségi jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Sneider “Roy” Tamás, a Jobbik jelenlegi elnöke olyan neonáci hálózat megszervezésében gondolkodott a ’90-e sévekben, amely összefogta volna az elszórt hazai szkinhed-csoportokat.