2018. április 19., csütörtök
Emma

Belföld

Fidesz: Ha az ellenzéki pártokon múlna, a bérek sem nőhetnének

A béremelési programoknak, a minimálbér és a szakmunkás minimálbér emelésének köszönhetően tovább gyorsult a keresetek növekedése, így egyre jobban megéri dolgozni.

Ha az ellenzéki pártokon múlna, a bérek sem nőhetnének, hiszen sorra nemmel szavaztak a béremelésekre, az adócsökkentésekre és a jövő évi költségvetésre is. A 2018-as költségvetés tovább erősíti a munkából élőket, mert folytatódnak a közszféra béremelési programjai, tovább nő a minimálbér és a szakmunkás minimálbér, és tovább csökkennek a munkát terhelő adók – írta közleményében a Fidesz-frakció reagálva a KSH frissen kiadott adataira.

Kapcsolódó Cikkek

 • Házi őrizetbe kerülhet Gyárfás

  Házi őrizetbe kerülhet Gyárfás

  Házi őrizet elrendelését indítványozta csütörtökön a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében gyanúsítottként kihallgatott Gyárfás Tamás ellen a Fővárosi Főügyészség, ennek értelmében a volt úszószövetségi elnököt hazaengedik.

 • Gál Kinga: Az uniós szakpolitikák nem mehetnek a kulturális sokszínűség rovására

  Gál Kinga: Az uniós szakpolitikák nem mehetnek a kulturális sokszínűség rovására

  Az Európai Uniónak a kulturális sokszínűséget kellene védenie, az uniós szakpolitikák nem mehetnek annak rovására, és nem rombolhatják ott, ahol a nemzeti kisebbségi közösségek többséget alkotnak – hangsúlyozta Gál Kinga fideszes EP-képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament Kisebbségi Munkacsoportjának ülését követően az MTI-hez eljuttatott közleményében csütörtökön.

 • Megdőltek a hajnali melegrekordok

  Megdőltek a hajnali melegrekordok

  Csütörtökre virradóra megdőlt a fővárosi és az országos hajnali melegrekord, a leghidegebb órában sem csökkent 16 fok alá a hőmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján.