EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 24., szombat
Iván

Egyéb Sopron

Finisben a VOLT

Finiséhez érkezett a 25. Telekom VOLT Fesztivál. A szervezőcsapat nemcsak a helyszíni ügyeket és a programot igyekszik minél pontosabban előkészíteni, de a következő hetekben a közönség is rengeteg tartalmat kap a VOLT közösségi felületein.

A szervezők a saját Facebook-oldalukon kerestek olyan párokat, akik az elmúlt 25 évben a VOLT-on ismerkedtek meg és azóta is boldogan élnek együtt. A kedvenc Era és Ádám lett, akik a levelük szerint a VOLT-on találtak egymásra, Ádám ott kérte meg Era kezét és idén májusban már az esküvőjükre készültek, amely minden elemében a VOLT-ról szólt. Vasárnap esténként pedig a fesztivál Facebook-oldalán mutatják be azokat a kisfilmeket, amelyekben a fesztiválhoz közel álló sztárok mesélnek élményeikről. Az Én és a VOLT című sorozatban feltűnik Palvin Barbara, Marsalkó Dávid, Ákos és Fluor Tomi.

Fotó: VOLT Sajtó / Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.