2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb Sopron

Finisben a VOLT

Finiséhez érkezett a 25. Telekom VOLT Fesztivál. A szervezőcsapat nemcsak a helyszíni ügyeket és a programot igyekszik minél pontosabban előkészíteni, de a következő hetekben a közönség is rengeteg tartalmat kap a VOLT közösségi felületein.

A szervezők a saját Facebook-oldalukon kerestek olyan párokat, akik az elmúlt 25 évben a VOLT-on ismerkedtek meg és azóta is boldogan élnek együtt. A kedvenc Era és Ádám lett, akik a levelük szerint a VOLT-on találtak egymásra, Ádám ott kérte meg Era kezét és idén májusban már az esküvőjükre készültek, amely minden elemében a VOLT-ról szólt. Vasárnap esténként pedig a fesztivál Facebook-oldalán mutatják be azokat a kisfilmeket, amelyekben a fesztiválhoz közel álló sztárok mesélnek élményeikről. Az Én és a VOLT című sorozatban feltűnik Palvin Barbara, Marsalkó Dávid, Ákos és Fluor Tomi.


Fotó: VOLT Sajtó / Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.