2017. november 25., szombat
Katalin

Egyéb Sopron

Finisben a VOLT

Finiséhez érkezett a 25. Telekom VOLT Fesztivál. A szervezőcsapat nemcsak a helyszíni ügyeket és a programot igyekszik minél pontosabban előkészíteni, de a következő hetekben a közönség is rengeteg tartalmat kap a VOLT közösségi felületein.

A szervezők a saját Facebook-oldalukon kerestek olyan párokat, akik az elmúlt 25 évben a VOLT-on ismerkedtek meg és azóta is boldogan élnek együtt. A kedvenc Era és Ádám lett, akik a levelük szerint a VOLT-on találtak egymásra, Ádám ott kérte meg Era kezét és idén májusban már az esküvőjükre készültek, amely minden elemében a VOLT-ról szólt. Vasárnap esténként pedig a fesztivál Facebook-oldalán mutatják be azokat a kisfilmeket, amelyekben a fesztiválhoz közel álló sztárok mesélnek élményeikről. Az Én és a VOLT című sorozatban feltűnik Palvin Barbara, Marsalkó Dávid, Ákos és Fluor Tomi.


Fotó: VOLT Sajtó / Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Magyarország nem áldozza fel a világpolitika oltárán a kárpátaljai magyarokat, és ellenáll mindenfajta olyan törekvésnek, amely téves geopolitikai kontextusba kívánja helyezni a magyar kormány álláspontját Ukrajna európai inspirációval kapcsolatban – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben pénteken, az EU-tagországok és keleti partnerországaik állam- és kormányfői találkozóját követően.

 • Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Komoly veszélye van annak, hogy túl sokat ülünk, keveset mozgunk, ráadásul táplálkozásunk is gyakran egysíkú. Ezt az életmódot azonban egyre kevésbé bírja a testünk, állatja a szakértő, aki szerint ez is lehet az oka, hogy egyre több a mozgásszervi megbetegedés, a szív- és keringési rendellenesség, az anyagcserezavar.

 • Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  A légszennyezés, különösen a levegőben lévő szállópor rosszabb minőségű férfi ivarsejteket eredményez az Occupational and Environmental Medicine tudományos folyóirat szerdán megjelent számában közzétett tanulmány szerint.