2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XIII.kerület

Focizz ingyen a nyáron!

Mindenkit vár az Angyalföldi Sport és Szabadidőközpontban rendezett Ingyenes fociedzés (Fotó: Máté Krisztián) (A kép a tavalyi táborban készült)

Idén már ötödik alkalommal rendezi meg a fővárosi önkormányzat az „Iskolakapun kívüli programok” részeként a Sportos vakáció a városban elnevezésű eseménysorozatot: a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes vetélkedőket, művészeti, játékos és sportprogramokat kínálnak általános és középiskolás fiataloknak. A szünidőben minden szerdán és pénteken 9–11 óra között ingyenes focitábor várja a gyerekeket az Angyalföldi Sportközpont labdarúgópályáján.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.