EUR: 316,86 Ft
CHF: 278,74 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Gőzerővel csajozik Brad Pitt

Színésznő vagy topmodell? Úgy tűnik, Brad Pitt szőke szépségekkel próbálja elfelejteni exnejét, Angelina Jolie-t. A világ egyik legsármosabb férfija állítólag Sienna Miller színésznőnek és a gyönyörű Elle Macphersonnak is csapja a szelet.

Siennával a Glastonbury fesztiválon flörtölt, és már korábban is pletykáltak arról, hogy a két sztárnak viszonya van. Úgy tűnik azonban, Pitt nem akar újra megállapodni, mert egy hollywoodi étteremben Elle Macphersonnal is látták. Az egykori szupermodell nemrég jelentette be, hogy válik két gyermeke apjától, a milliárdos Jeffrey Soffertől, így van is közös témájuk Pitt-tel. A színészt egyébként az utóbbi időben Kate Hudsonnel is összehozták.

Kapcsolódó Cikkek

  • Lefejezték Puff Daddyt

    Lefejezték Puff Daddyt

    Egyelőre még nem tudni, hogy szándékos, vagy véletlen rongálás történt a New York-i Madam Tussaud’s múzeumban, ám az biztos, hogy a legendás rapper, Sean Combs, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Puff Daddy, aki manapság már csak P.

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.